Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Κούλογλου: Μόνο στο Documento μιλάνε για το Novartis-gate - Υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης (Video)

Ο Στέλιος Κούλογου δήλωσε ότι υπάρχει σαφής προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου Novartis μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο", όπου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις αποκαλύψεις της εφημερίδας "Documento".

"Νομίζω ότι η Ελλάδα ζημιώθηκε περισσότερο από το σκάνδαλο Novartis από ότι με το σκάνδαλο της Siemens και ότι πρόκειται για εξόχως ενδιαφέρουσα υπόθεση και γιατί αφορά στην υγεία των πολιτών αλλά και γιατί εμπλέκεται και η πολιτική", δήλωσε στην συνέντευξη του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

"Σήμερα φωνάζουν κάποιοι για τον Πολάκη, αλλά η μεγάλη κατάρρευση στα οικονομικά της υγείας επήλθε την εποχή 2000-2014, που σχετίζεται με το σκάνδαλο της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis", επεσήμανε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Στέλιος Κούλογλου που μίλησε για μεγάλη προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου και από πλευράς των μέσων μαζικής ενημέρωσης. 

Ο Στέλιος Κούλογλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις αποκαλύψεις του "Documento"

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Κούλογλου υπέβαλε ερώτηση στην Κομισιόν, μετά και τις εισαγγελικές παρεμβάσεις για αθέμιτες πρακτικές και δωροδοκίες της πολυεθνικής εταιρίας φαρμάκων Novartis στην Ελλάδα και ζητά να μάθει αν η Κομισιόν προτίθεται να διερευνήσει σε βάθος παρόμοιες περιπτώσεις διαφθοράς και αθέμιτου ανταγωνισμού από πολυεθνικές, δεδομένου των καταγγελιών που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του Στέλιου Κούλογλου:

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.