Κουμουτσάκος για Κατρούγκαλο: «Δέχθηκε χυδαία επίθεση από γραφίδα σε σχήμα περίστροφου – Είμαι μαζί του»

Κουμουτσάκος για Κατρούγκαλο: «Δέχθηκε χυδαία επίθεση από γραφίδα σε σχήμα περίστροφου – Είμαι μαζί του»

Θέση υπέρ του Γιώργου Κατρούγκαλου πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τη χυδαία αναφορά του Στέφανου Κασιμάτη στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Η αναφορά του Στέφανου Κασιμάτη στον Γιώργο Κατρούγκαλο στο σημερινό φύλλο της «Καθημερινής» προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, οδηγώντας και πολιτικούς αντιπάλους του τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ στο να πάρουν θέση υπέρ του.

Τρανό παράδειγμα ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter υπογράμμισε ότι οι αντιπαραθέσεις που είχε με τον Γιώργο Κατρούγκαλο στο παρελθόν ανήκαν πάντα στο πολιτικό πλαίσιο και διεξάγονταν πάντα με επιχειρήματα, δίχως ανοίκειες επιθέσεις και προσβολές.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος υπογράμμισε το γεγονός πως στέκεται στο πλευρό του Γιώργου Κατρούγκαλου, που δέχθηκε «χυδαία επίθεση από γραφίδα με σχήμα περίστροφου», όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν του Γιώργου Κουμουτσάκου, θέση υπέρ του Γιώργου Κατρούγκαλου έλαβε αρκετός κόσμος, με αρκετούς να εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους μέσω αναρτήσεων στο Twitter, σχετικά με τα όσα γράφτηκαν στην «Καθημερινή» από τον Στέφανο Κασιμάτη για τον τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter