Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Κουμουτσάκος για Τουρκία: Ο δρόμος των απειλών προς την Ελλάδα είναι ολισθηρός και επικίνδυνος.

Η Άγκυρα πρέπει να εγκταλειψει τον δρόμο των απειλών προς την Ελλαδα, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ολόκληρη η δήλωση Κουμουτσάκου έχει ως εξής:

«Η Τουρκία διαπράττει σοβαρό λάθος μετατρέποντας ένα ζήτημα λειτουργίας του Κράτους Δικαίου σε πρόβλημα εξωτερικής πολιτικής.

Ο δρόμος των απειλών προς την Ελλάδα, προς μια γειτονική ευρωπαϊκή χώρα, επειδή η Δικαιοσύνη της - όπως όφειλε - σεβάστηκε το εθνικό και ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο, είναι δρόμος ολισθηρός και επικίνδυνος.

Όσο πιο γρήγορα τον εγκαταλείψει η Άγκυρα, τόσο καλύτερα για τις σχέσεις της με την Ελλάδα. Τόσο καλύτερα για τις σχέσεις της με την Ευρώπη.

Τα προβλήματα της περιοχής μας είναι πολλά. Δεν θα λυθούν με απειλές, αλλά με διάλογο και συνεννόηση στη βάση του Δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.