«Κουμουτσάκος και Γεωργιάδης έχουν αναγνωρίσει σλαβομακεδονική ιθαγένεια» (Pdf)

«Κουμουτσάκος και Γεωργιάδης έχουν αναγνωρίσει σλαβομακεδονική ιθαγένεια» (Pdf)

«Η ΝΔ έρχεται να παραστήσει τον ¨μακεδονομάχο¨ και αναγνωρίζει σλαβομακεδονική ιθαγένεια» είπε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και ανέγνωσε την Επίκαιρη Επερώτηση της ΝΔ κατά την οποία αναγνωρίζεται -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- σλαβομακεδονική ιθαγένεια.

Από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο Π. Καμμένος διάβασε την Επίκαιρη Επερώτηση που είχαν καταθέσει 18 βουλευτές της ΝΔ, ανάμεσά τους και οι Γ. Κουμουτσάκος και Αδ. Γεωργιάδης.

Δείτε επίσης: Η χυδαία επίθεση Καράογλου σε Καμμένο

«Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διαβάζοντας την Επίκαιρη Επερώτηση της ΝΔ, «ο συνολικός πληθυσμός της πΓΔΜ ήταν 2.022.547 άτομα, εκ των οποίων οι 1.297.981 ή το 64% είναι Σλαβομακεδόνες και 509.083 ή 25,2% είναι Αλβανοί».

«Εδώ, η ΝΔ, ο κ. Κουμουτσάκος και οι υπόλοιποι βουλευτές αναγνωρίζουν σλαβομακεδονική στους Σλάβους των Σκοπίων» επισήμανε ο κ. Καμμένος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εν συνεχεία, παρέθεσε και τα ονόματα των λοιπών βουλευτών που συνυπέγραψαν την Επίκαιρη Επερώτηση, μεταξύ των οποίων είναι και οι Αδ. Γεωργιάδης, Σ. Βούλτεψη και Αν. Δημοσχάκης. 

https://www.documentonews.gr/filegrid/2019/01/16/5c3f7473cd3a1860f96ef7d4.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter