Κουμπάρος της ΝΔ, καρδιολόγος μαϊμού, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Κουμπάρος της ΝΔ, καρδιολόγος μαϊμού, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

-Αποκάλυψη: Επιστήθιος φίλος του Βασίλη Κικίλια και προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ, κάνει τον καρδιολόγο. Εκδιώχθηκε από δημόσιο νοσοκομείο για πλαστά πιστοποιητικά.

-Αποκλειστικό: Τι έφερε ο Τσίπρας από την Κίνα. Μετρό, ενέργεια και επικοινωνίες στο τριετές επενδυτικό σχέδιο που υπέγραψαν Αθήνα- Πεκίνο.

Τι αλλάζει από σήμερα στην λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, το ΦΠΑ των αγροτών, τη φορολογία στις μισθώσεις Airbnb, τους πλειστηριασμούς, τα εργασιακά και τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

– Eurogroup: Στενό πρέσινγκ στον Σόιμπλε για το χρέος ΔΝΤ, Κομισιόν, ΕΚΤ και Αθήνα, πιέζουν για λύση στο αυριανή κρίσιμη σύσκεψη των ευρωπαίων υπουργών οικονομικών.

-Οι κρατικοί προστάτες του «συνδικάτου του εγκλήματος». Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στη δίκη Βλαστού για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

-Αλαφούζος – Μητσοτάκης. Ο ισχυρός του Τύπου και της ναυτιλίας και ο «άπληστος» πρωθυπουργός. Η πολιτικομιντιακή σύγκρουση που σημάδεψε την ταραγμένη δεκαετία του ΄90.

-Θωμάς Βαρβιτσιώτης, ο αντι-Θεοδωρικάκος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο επιχειρηματίας, δεύτερος γιος του «μπάρμπα Γιάννη» της ΝΔ, ανέλαβε να ρετουσάρει το προφίλ του προέδρου του κόμματος.

-Αποκλειστική συνέντευξη με τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκότ. «Κανείς δεν με ρώτησε ποτέ ποιο είναι το Alien».

-Συνέντευξη με τον Λάκη Γαβαλά. «Οι ταξικές διαφορές, κάνουν τα καλύτερα ερωτικά παιχνίδια»Ο spokesman του φετινού EROTIC ART FESTIVAL αυτοαποκαλύπτεται.

-Πουλάνε εφημερίδες και σε… κλειστά περίπτερα! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και εξώδικο του Documento για τη διακίνηση και τις κυκλοφορίες των εφημερίδων.

-Ραντεβού στην Πόλη για το 4ο Θρυλικό στέμμα. Απόψε ο τελικός της Euroleague (21.00, ΕΡΤ2, Novasports) κόντρα στην οικοδέσποινα Φενερμπαχτσέ του Ομπράντοβιτς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter