Κουντουρά: Με φόρα και το 2018 ο ελληνικός τουρισμός

Κουντουρά: Με φόρα και το 2018 ο ελληνικός τουρισμός

Οι προκρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει για το 2018 και μέχρι στιγμής σημειώνουν διψήφια αύξηση. Οι ξένοι tour operators με τους οποίους διαπραγματευόμαστε και κλείνουμε συμφωνίες, ενισχύουν τα προγράμματά τους με επιπλέον τουριστικά πακέτα και πτήσεις για την Ελλάδα και εντάσσουν νέους ελληνικούς προορισμούς.

Ήδη πολλές αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης έχουν ήδη ανακοινώσει την προσθήκη νέων δρομολογίων για τη θερινή περίοδο του 2018 και εγκαινιάζουν νέες πτήσεις.

Την αισιόδοξη αυτή εικόνα για τον ελληνικό τουρισμό, περιγράφει η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά σε συνέντευξη της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.«Η επιτυχία του ελληνικού τουρισμού ήταν το πρώτο που επισήμανε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό».

Την ερχόμενη εβδομάδα η χώρα μας συμμετέχει δυναμικά στην WorldTravelMarket του Λονδίνου, τη μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση που λειτουργεί ως βαρόμετρο της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας για την επόμενη χρονιά. Έκεί η κα Κουντουρ έχει προγραμματίσει σειρά συναντήσεων και θα έχουμε πιο συγκεκριμένη εικόνα για την εξέλιξη των τουριστικών μεγεθών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter