Κούρασαν και δεν πείθουν…

Κούρασαν και δεν πείθουν…

Πολύς ντόρος ξέσπασε μετά το ντέρμπι Αρης – ΠΑΟΚ γύρω από μια περίεργη υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του νεαρού γκολκίπερ των «κιτρίνων» Μάριου Σιαμπάνη.

Και αυτό γιατί στην ιστορία έμπλεξαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, οι οποίοι κατηγορούν ο ένας τον άλλο και ζητούν παραδειγματική τιμωρία. 

Το μείζον όμως στην ιστορία δεν είναι με ποιανού το μέρος είσαι. Ούτε καν ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Το μείζον είναι ότι οι βαρόνοι του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν καταλαβαίνουν τίποτε, ούτε καν ποιο είναι το όφελος για τα μαγαζιά τους, για τον απλούστατο λόγο ότι τυφλωμένοι από μίσος, φανατισμό, απληστία και αλαζονεία επιδίδονται σε έναν ανελέητο πόλεμο με θύμα το ίδιο το ποδόσφαιρο. 

Στο πλευρό τους ελεγχόμενοι οργανωμένοι στρατοί, παράγοντες της πλάκας που δεν διστάζουν να ξεκατινιάζονται δημόσια για να υπερασπιστούν δήθεν τα συμφέροντα της ομάδας και φυσικά ακολουθούν από κοντά και οι απαραίτητοι «μαϊντανοί» δημοσιογράφοι για να συμπληρώνουν το απαραίτητο σκηνικό της ντροπής. Ποιον νορμάλ φίλαθλο ενδιαφέρει πλέον τι πραγματικά συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Κανέναν! 

Ολοι έχουν αηδιάσει και κουραστεί με όσα βγαίνουν κάθε φορά στη φόρα. Αδιαφορούν. Δεν τους εντυπωσιάζει τίποτε πλέον. Γιατί ξέρουν ότι ουδείς αναμάρτητος, γιατί ξέρουν πώς παίζεται το παιχνίδι στην Ελλάδα, γιατί γνωρίζουν ότι ποτέ, μα ποτέ, ό,τι κι αν έχει συμβεί, κανείς δεν πρόκειται να τιμωρηθεί για τις αμαρτίες του. 

Δωροδοκίες, στημένες ψηφοφορίες, στημένα ματς. Σε ποια δίκη και ποιοι καταδικάστηκαν ποτέ; Στο τέλος όλοι αθωώνονται γιατί δεν πιάστηκαν με τη γίδα ακριβώς στην πλάτη αλλά στα χέρια. Και αυτό αποτελεί το καλύτερο «παράθυρο» για να γλιτώσουν τις όποιες συνέπειες. Ορεξη για «σκληρές ανακοινώσεις» κατά των «απέναντι» να έχετε να διαβάζετε. 

Καλές γιορτές σε όλους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter