Απάντηση σε δημοσίευμα

Κουρουμπλής στο Documentonews.gr: Δεν έχω ποτέ προσκληθεί σε καμία γιορτή του κ. Κουντούρη

Μέσω του Documentonews απάντησε ο υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής σε δημοσίευμα των Παραπολιτικών σύμφωνα με το οποίο ο υπουργός στις 4 Μαρτίου ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Θεόδωρου Κουντούρη έδωσε το «παρών» σε γνωστό κέντρο της παραλιακής που διοργάνωσε ο πλοιοκτήτης του «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Μάλιστα στο εν λόγω δημοσίευμα υπάρχει και βίντεο, με ημερομηνία 4 Μαρτίου, με τον κ. Κουρουμπλή να χορεύει ζεμπέκικο το οποίο «ανέβασε» στο Facebook η Κατερίνα Κουντούρη σύζυγος του κ. Κουντούρη.

Μόνο που όπως λέει στο Documentonews.gr ο κ. Κουρουμπλής το βίντεο είναι από εκδήλωση στις 3 Μαρτίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας (Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ). Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή δεν έχει πάει ποτέ σε ονομαστική ή άλλη γιορτή του κ. Κουντούρη και δεν έχει ποτέ προσκληθεί.

Τον κ. Κουρουμπλή επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος των Ναυπηγοεπισκευαστών Β. Κανακάκης ο οποίος κάνει λόγο στο Documentonews.gr για «τεράστια αθλιότητα» των Παραπολιτικών (επικοινώνησε μάλιστα όπως λέει ο ίδιος με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας για να διαμαρτυρηθεί) και όσων ιστοσελίδων αναπαράγουν, χωρίς διασταύρωση, την ψεύτικη είδηση. 

Ακολουθεί η πρόσκληση για την εκδήλωση αλλά και δήλωση του κ. Κανακάκη. Ο ίδιος αναφέρει πως υπάρχει και βίντεο με τον ίδιο και τον υπουργό από τη συγκεκριμένη εκδήλωση. «Το λοιπόν τα ψεύδη φτάνουν μέχρι εδώ», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων ναυπηγικής Βιομηχανίας ο οποίος χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων τα "Παραπολιτικά" ως τον ορισμό του ψεύδους και της παραπλανητικής πληροφόρησης.

Όλη η ανακοίνωση: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ = Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Ο Σύνδεσμος των εκατοντάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων τηςΝαυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας διαμαρτύρεται με το πιο ηχηρό τρόπο για την κατάφωρη στρέβλωση της πραγματικότητας που επιχειρείται από τα Παραπολιτικά προκειμένου να σπιλώσουν και να εξοντώσουν πολιτικές προσωπικότητες και να προωθήσουν τους αναμολόγητους στόχους τους.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, το σωματείο μας Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση στο κέντρο ΑΜΜΟΣ στην Λ. Ποσειδώνος.

Στην εκδήλωση όπως συνηθίζουμε καλούμε τον εκάστοτε υπουργό Ναυτιλίας, τους Δημάρχους της ευρύτερης περιοχής Πειραιά ,με τους οποίους βρισκόμαστε και συνεχή συνεργασία για τα προβλήματα κλάδου. 

Στην φετινή μας εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο νυν υπουργός κος Κουρουμπλής.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η αισχρή διαστρέβλωση της πραγματικότητας δηλητηριάζει την κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας και αναδεικνύει την ποταπότητα αυτών που μετέρχονται με τέτοια μέσα και μεθόδους.

Το δε βίντεο με τον χορό του υπουργού προέκυψε μετά από την ανταπόκριση του υπουργού στο κάλεσμα του προέδρου του Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ να τιμήσει την εκδήλωσή μας με έναν χορό.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Β. Κανακάκης

Όπως δήλωσε στο Documentonews.gr ο κ. Κανακάκης:

« Ο υπουργός προσκλήθηκε από τον σύνδεσμο επιχειρήσεων ναυπηγικής βιομηχανίας (Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ) στην ετήσια εκδήλωση μας στην ταβέρνα «ΑΜΜΟΣ» στις 03/03/17.

Ο κλάδος προέρχεται από μακρά κρίση ανεργίας 10 χρόνια και πλέον. Ο κος υπουργός μας τίμησε με την παρουσία του και μάλιστα με δική μου προτροπή του ζήτησα να χορέψει και να ικανοποιήσει την επιθυμία μου.

Επίσης σας γνωρίζω ότι ο κος Κουρουμπλής είναι αρωγός στην προσπάθειά μας για:

1. Ίδρυση σχολής μαθητείας Ναυπηγοεπισκευής

2. Κέντρο καινοτομίας

3. CLUSTER Ναυπηγοεπισκευής

4. Εφαρμογή ΑΠΕ στα ελληνικά νησιά και στήριξη της ναυπηγικής βιομηχανίας.

Μπορώ υπεύθυνα να πω ότι σε ότι ζητάμε για την ανασυγκρότηση του κλάδου και την επανεκκίνηση, είναι παρόν.

Υ.Γ

Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν :

  •  Υπουργός εμπορικής ναυτιλίας
  • Δήμαρχος Περάματος
  • Γενικός γραμματέας εμπορικής ναυτιλίας
  • Αρχηγός Λ.Σ
  • Υπαρχηγός Λ.Σ
  • Αστυνομικός διευθυντής Πειραιά
  • Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά
  • 220 ναυπηγοεπισκευαστές με τις οικογένειές τους

Το λοιπόν τα ψεύδη φτάνουν μέχρι εδώ.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Β. Κανακάκης»

Όσο για το βίντεο προφανώς στη γιορτή του συνδέσμου επιχειρήσεων ναυπηγικής βιομηχανίας θα ήταν προσκεκλημένη και η κα. Κουντούρη και τράβηξε το βίντεο με τον υπουργό. Μάλιστα η κα. Κουντούρη απέσυρε το επίμαχο βίντεο από τον λογαριασμό της στο facebook. Η δε ημερομηνία στο βίντεο είναι 4 Μαρτίου γιατί είναι τραβηγμένο τα μεσάνυχτα στις 3 Μαρτίου.

Το Documentonews.gr ήρθε σε επαφή και με τη διεύθυνση του ΑΜΜΟΣ η οποία επιβεβαιώνει τον κ. Κουρουμπλή λέγοντας ότι στο μαγαζί τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έγινε ποτέ εκδήλωση για ονομαστική εορτή αλλά για έναν σύνδεσμο που σχετίζεται με τη ναυπηγοεπισκευαστική. Ως υπεύθυνος του ΑΜΜΟΣ εμφανίστηκε κάποιος κ. Θανάσης ο οποίος δεν θέλησε να δώσει παραπάνω στοιχεία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν κάναμε ποτέ εκδήλωση για τον κ. Κουντούρη. Αν κάναμε θα τα παίρναμε κι όλας χοντρά γιατί αυτός είναι φραγκάτος και πλοιοκτήτης»!

Διαψεύδει και η πλευρά Κουντούρη

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει το δημοσίευμα των Παραπολιτικών εξέδωσε και η πλοιοκτήτρια εταιρεία του "Αγία Ζώνη ΙΙ", συμφερόντων Θ. Κουντούρη. 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Αναφερόμαστε στο σημερινό δημοσίευμα του ιστότοπου www.parapolitika.gr, στο οποίο υπάρχει άρθρο με τον τίτλο «Το ζεΪμπέκικο του Κουρουμπλή στη γιορτή του Κουντούρη του ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» και σχετικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο κ. Υπουργός να χορεύει.

Το εν λόγω δημοσίευμα είναι ψευδές, συκοφαντικό και ανυπόστατο, για τους εξής λόγους

1) Ουδέποτε έχει συναντηθεί ο κ. Κουντούρης με τον κ. Κουρουμπλή. Δεν υπάρχει καμία κοινωνική ή άλλη σχέση μεταξύ τους. Είναι απολύτως βέβαιο ότι μέχρι την ημέρα του ναυαγίου, ο κ. Υπουργός Ναυτιλίας αγνοούσε την ύπαρξη της εταιρείας και του εκπροσώπου μας

2) Την 3 Μαρτίου 2017, το Σωματείο Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος διοργάνωσε χοροεσπερίδα σε νυχτερινό κέντρο. Στην χοροεσπερίδα μεταξύ άλλων, παρευρέθη ο κ. Κουντούρης, μέλη της οικογένειας του και φίλοι, καθόσον την επόμενη ημέρα 4 Μαρτίου ήταν η ονομαστική εορτή του κ. Κουντούρη. Στην χοροεσπερίδα, σε άλλο τραπέζι, με άλλη παρέα, παρευρίσκετο και ο κ. Υπουργός Ναυτιλίας, προφανώς κατόπιν προσκλήσεως του Σωματείου.

3) Αν και δεν απολογούμαστε στον εν λόγω ιστότοπο και σε κανένα άλλο μέσο, διευκρινίζουμε προς αποφυγή κάθε παρερμηνείας του ψευδεπίγραφου ρεπορτάζ, ότι πέραν της συνύπαρξης στον ίδιο χώρο ο κ. Υπουργός και ο κ. Κουντούρης, δεν διασκέδαζαν μαζί, αφού δεν γνωρίζονται καν.

4) Το εν λόγω βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι βέβαια ως απόδειξη της ανύπαρκτης φιλικής σχέσης μεταξύ του κ. Υπουργού και της οικογένειας Κουντούρη, αλλά ως συνήθως γίνεται σε τέτοιες εκδηλώσεις

5) Τέλος, δηλώνουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας, διότι στο όνομα πολιτικών και άλλων σκοπιμοτήτων, για άλλη μια φορά εκθέτονται δημόσια, άνευ λόγου και με απρόβλεπτα αποτελέσματα, μέλη της οικογένειας του κ. Κουντούρη, χωρίς προηγουμένως οι υπεύθυνοι της «φοβερής αποκάλυψης» να επικοινωνήσουν μαζί τους, προκειμένου να μάθουν την αλήθεια.

Δείτε τι έγραφε το δημοσίευμα των παραπολιτικών:

«Ωστόσο, η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά, είναι το γεγονός ότι το... ξεσάλωμα του υπουργού λαμβάνει χώρα μόλις λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 4 Μαρτίου του 2017, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Θεόδωρου Κουντούρη!

Για όσους δεν το κατάλαβαν, ο υπουργός Ναυτιλίας ήταν μεταξύ των εκλεκτών παρευρισκόμενων στην… κρασοκατάνυξη που διοργάνωσε ο πλοιοκτήτης του «Αγία Ζώνη 2», στο γνωστό Ammos της παραλιακής, με αφορμή την γιορτή του, καλώντας όλους τους… δικούς του ανθρώπους!». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.