Κουρουμπλής: Δεν παίρνω τίποτα πίσω, δεν με απασχολεί αν θα είμαι βουλευτής

Κουρουμπλής: Δεν παίρνω τίποτα πίσω, δεν με απασχολεί αν θα είμαι βουλευτής

«Γι’ αυτούς που θεωρούν ότι ήταν μια βαριά κουβέντα… Ε, ωραία. Εγώ την είπα και δεν την παίρνω πίσω. Τι να κάνουμε τώρα…» ανέφερε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΙ δηλώνοντας αμετανόητος για τα όσα είπε περί «δολοφονίας» ασθενών τα οποία και οδήγησαν στην διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε ότι δεν είπε σε κανέναν ότι είναι δολοφόνος αλλά ότι οι πολιτικές που ασκούνται είναι δολοφονικές, και πως τα λεγόμενά του αποτελούσαν μια «κραυγή αγωνίας» διότι πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι εκτός ΜΕΘ. «Πεθαίνουν άδικα άνθρωποι, ναι ή όχι; Αυτό είναι το επίδικο» σημείωσε.

«Πιάστηκαν από μια λέξη για να γυρίσουν την κουβέντα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι έκανε εκείνο που του όρισε η συνείδησή του και τώρα πληρώνει το κόστος αυτής της επιλογής.

Όπως ο ίδιος είπε δεν έχει μιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα και πως σε κάθε περίπτωση έχει καθαρή τη συνείδησή του και δεν τον απασχολεί η διαγραφή του και το εάν θα είναι ή όχι βουλευτής.

«Αν έβαλα αυτογκόλ ή όχι θα κριθεί όταν έρθει η ώρα» πρόσθεσε και εξήγησε ότι δεν παραιτείται της βουλευτικής του έδρας γιατί τον ψήφισαν χιλιάδες άνθρωποι και όταν έρθει η ώρα θα τον στείλει «σπίτι του» ο λαός.

«Όποιος νομίζει ότι θίγεται, εγώ δηλώνω ότι παραιτούμαι από την προστασία της ασυλίας μου και να μου κάνει μήνυση. Να πάμε στα δικαστήρια και να δούμε τι συντελείται μέσα στα νοσοκομεία», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter