Κουτί με κάρτες pokemon του 1999 έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία

Κουτί με κάρτες pokemon του 1999 έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία

Κάποιος βάλθηκε «να τους πιάσει όλους» και γι’ αυτόν τον λόγο «ακούμπησε» 56.000 δολάρια για να αποκτήσει ένα σφραγισμένο κουτί με κάρτες πόκεμον του 1999.

Ο οίκος δημοπρασιών Huggins & Scott δημοπράτησε αυτό το σφραγισμένο κουτί – πρώτη έκδοση σε περιορισμένα αντίτυπα (στα αγγλικά). Και είναι σπάνιο να βρεθούν σφραγισμένα κουτιά αυτής της έκδοσης.

Περιέχει 36 πακέτα των εννέα καρτών το καθένα, όλα σφραγισμένα, με 5 απλές κάρτες, 5 μη απλές, 2 κάρτες ενέργειας και 1 «μαγική» κάρτα. Οι πιθανότητες να τραβήξεις «μαγική» κάρτα είναι μικρές: απαντώνται σχεδόν σε ένα κάθε τρία πακέτα που έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής. Κι αν είναι τυχερός ο καινούργιος ιδιοκτήτης του κουτιού και την τραβήξει, μπορεί να κάνει τζακπότ (μία από αυτές ανέβηκε, πέρυσι, στα 55.000 δολάρια στο eBay)!

Στην ανακοίνωση, ο Huggins & Scott είχε υπογραμμίσει ότι το σφραγισμένο κουτί «ήταν στην κατοχή του αποστολέα από τότε που κυκλοφόρησε, εδώ και δεκαετίες». Υπομονή που είχε ο αρχικός κάτοχος, σχεδιάζοντας την κίνησή του!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter