Κουτσόπουλος: Απαιτούνται κίνητρα, όχι κατασταλτικά μέτρα και πρόστιμα

Κουτσόπουλος: Απαιτούνται κίνητρα, όχι κατασταλτικά μέτρα και πρόστιμα

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης στο χώρο της εστίασης και τον διαχωρισμό των καταστημάτων σε αμιγή για εμβολιασμένους και μεικτά σχολίασε ο γνωστός σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίου Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Όπως ανέφερε ο σεφ, δεν είναι δυνατόν οι ιδιοκτήτες να ελέγχουν τους πελάτες στην πόρτα, τονίζοντας ότι πρακτικά αυτό είναι αδύνατο να γίνει.

«Εμείς δεν μπορούμε να παίρνουμε τηλέφωνο και να λέμε: ελάτε να συλλάβετε τον κ. Παπαδάκη που δεν έχει κάνει εμβόλιο και θέλει να κάτσει» τόνισε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε πως όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο δεν σημαίνει πως είναι και αρνητές.

Εκτίμησε ότι τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν θα πρέπει να έχουν να κάνουν με κίνητρα, όχι με καταστολή και πρόστιμα.

Σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα των εμβολιασμένων, που θα μπορούσαν έτσι να απολαμβάνουν περισσότερες ελευθερίες, ο Λ. Κουτσόπουλος σημείωσε: «Είναι πολύ λεπτή γραμμή το “εγώ έχω κάνει και εσύ δεν έχεις κάνει”. Πρέπει να καταλάβουμε ότι σ’ αυτό είμαστε όλοι μαζί».

 

Παράλληλα, αφού ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος έχει κάνει εμβόλιο και αναλύει και  στο περιβάλλον του τα προτερήματα του εμβολιασμού, διευκρίνισε ότι ακόμη και στο εστιατόριό του δεν μπορεί να εξαντλήσει την αυστηρότητά του αν κάποιος εργαζόμενος είναι επιφυλακτικός να εμβολιαστεί.

Όσον αφορά την τουριστική σεζόν και πώς αυτή εξελίσσεται, ο γνωστός σεφ σημείωσε ότι παραμένει μεγάλο πρόβλημα διότι μέχρι στιγμής δεν εξελίσσεται όπως θα περίμενε κανείς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter