Κουτσούμπας: Καϊλή και Πάτσηδες στηρίζουν τη σαπίλα του συστήματος

Κουτσούμπας: Καϊλή και Πάτσηδες στηρίζουν τη σαπίλα του συστήματος

Στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, που εμπλέκεται σε σκάνδαλο για υπόθεση διαφθοράς και χρηματισμού από αξιωματούχους του Κατά αλλά και στην υπόθεση του πρώην «γαλάζιου» βουλευτή Ανδρέα Πάτση, αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην ομιλία του στην Πρέβεζα, εξαπολύοντας «πυρά» κατά της Ευρωπαϊκή Ένωσης, του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

«Στην πραγματικότητα στηρίζουν και τη σαπίλα του συστήματος. Τη διαφθορά και τη δυσωδία. Πότε με τους Πάτσηδες της Νέας Δημοκρατίας, αυτά τα κοράκια που βγάζουν σπίτια σε πλειστηριασμούς, πότε με τις διάφορες Καϊλή του ΠΑΣΟΚ, που διώκονται για διαφθορά στις Βρυξέλλες, αυτό το κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δημιουργεί τους διεφθαρμένους» είπε συγκεκριμένα ο κ. Κουτσούμπας και συνέχισε λέγοντας:

«Έτσι εξηγείται και το θράσος της Εύας Καϊλή να εξυμνεί τους σεΐχηδες του Κατάρ που “δολοφόνησαν” 6 χιλιάδες εργάτες στα έργα του Μουντιάλ».

«Οι βελγικές αρχές τώρα, απ’ ότι μαθαίνουμε, τη διώκουν για χρηματισμό και διαφθορά. Νεοφιλελεύθεροι και σοσιαλδημοκράτες λοιπόν επί το έργον», κατέληξε στο σχόλιό του ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Διαβάστε ακόμη:

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Δρομολογείται η καθαίρεση της Καϊλή από αντιπρόεδρος

Αποκάλυψη: Ντοκουμέντα παρακολούθησης Χατζηδάκη – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter