Κουτσούμπας: Κρατάμε μικρό καλάθι

Κουτσούμπας: Κρατάμε μικρό καλάθι

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ η ενημέρωση», σχολίασε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, μετά την συνάντηση που είχε με το πρωθυπουργό για το Σκοπιανό.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό για τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε λόγο για μεγάλη ανησυχία αναφορικά με τις εξελίξεις και σημείωσε ο ελληνικός λαός πρέπει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση εφόσον δεν προβλέπεται άμεσα αλλαγή του συντάγματος.

Αναλυτικά ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε: «Είχαμε μία όσο γίνεται αναλυτική ενημέρωση. Αυτό που είπα είναι ότι κρατάμε μικρό καλάθι, εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλες ανησυχίες με τις γειτονικές χώρες με τις πολιτικές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Εκφράσαμε την άποψη του ΚΚΕ η οποία είναι σταθερή και συνεπής με τις αρχές που διέπουν τις διεθνείς σχέσεις και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Οποιαδήποτε ονοματοδοσία δεν είναι βαφτίσια αλλά ο αλυτρωτισμός και η μη επαναχάραξη συνόρων αποτελούν βασικά ζητήματα.

Θα πρέπει άσχετα από τις όποιες διαπραγματεύσεις το κύριο ζήτημα είναι να μην εφησυχάζει ο ελληνικός λαός αφού δεν πρόκειται άμεσα να αλλάξει το σύνταγμα των Σκοπίων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter