Κουτσούμπας: «Το αδύνατο γίνεται δυνατό, όταν η αγανάκτηση, δεν εγκλωβίζεται στα κάλπικα διλήμματα»

Κουτσούμπας: «Το αδύνατο γίνεται δυνατό, όταν η αγανάκτηση, δεν εγκλωβίζεται στα κάλπικα διλήμματα»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε στη Λάρισα το Σάββατο στο πλαίσιο περιοδείας του και αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, τόνισε πως η λαϊκή οργή δεν πρέπει να παγιδευτεί στις αντιπαραθέσεις των τριών μεγάλων κομμάτων.

«Το αδύνατο γίνεται δυνατό, όταν η λαϊκή οργή και αγανάκτηση, δεν παγιδεύεται στα κάλπικα διλήμματα και τις αντιπαραθέσεις μεταξύ της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, αντιπαραθέσεις που δεν αφορούν βέβαια την ουσία της πολιτικής που εξυπηρετεί το κεφάλαιο, αλλά ποιος -πιθανά με ποιον συνέταιρο- θα έχει το πάνω χέρι στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα, για να συνεχίσει και να επεκτείνει αυτή την πολιτική για την οποία όλοι τους έχουν δεσμεύσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δ. Κουτσούμπας μίλησε για κάλπικα διλήμματα και εκβιασμούς ενόψει εκλογών, σημειώνοντας πως «έτσι γινόταν πάντα μπροστά στις εκλογές, έτσι γίνεται και τώρα. Αλίμονο αν τα κόμματα της αστικής διαχείρισης δεν έστηναν προεκλογικές παγίδες στο λαό για να εγκλωβίσουν τη δυσαρέσκειά του».

«Μέσα σε τέσσερα χρόνια η αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ πέρασε δεκάδες αντεργατικούς αντιλαϊκούς νόμους, που αν ο εργάτης, ο άνθρωπος του μόχθου κάνει το λογαριασμό, θα δει ότι είναι ζημιωμένος και στην εργασία και στο εισόδημα και στην παιδεία και στην υγεία και στην ασφάλιση και στα λαϊκά δικαιώματα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter