Κουβέντα από Λοβέρδο για την παραποίηση του εγγράφου του FBI – Του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κουβέντα από Λοβέρδο για την παραποίηση του εγγράφου του FBI – Του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

Καμία ουσιαστική απάντηση δεν έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος για το πώς εξαφανίστηκε το όνομά του από την μετάφραση του εγγράφου του FBI, ενώ την ίδια στιγμή επιτίθεται στον στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κάνοντας λόγο για «λάσπη» και για «επαγγελματίες συκοφάντες της πολιτικής», ενώ αναφέρει ότι το έγγραφο του FBI είναι γνωστό.

«Είναι από αδιανόητο έως γελοίο να βάζουν και πάλι μπροστά έγγραφα γνωστά, δημοσιευμένα, κατατεθειμένα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής από τον εν ενεργεία Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι.Αγγελή, αξιολογημένα και ενσωματωμένα στη δικογραφία από τον Ιούνιο του 2020» σημειώνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο, δε βρίσκει ούτε μία λέξη να πει για την περίεργη εξαφάνιση του ονόματός του από τη μετάφραση του αμερικανικού εγγράφου. Παράλληλα επιμένει στο αφήγημα της σκευωρίας, κάνοντας λόγο για «ψευτοκατηγορίες των γνωστών κουκουλοφόρων».

Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου:

«Επιμένουν στη λάσπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται ξανά το όνομά μου για να εξυπηρετήσει τους γνωστούς σκοπούς του. Είναι από αδιανόητο έως γελοίο να βάζουν και πάλι μπροστά έγγραφα γνωστά, δημοσιευμένα, κατατεθειμένα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής από τον εν ενεργεία Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι.Αγγελή, αξιολογημένα και ενσωματωμένα στη δικογραφία από τον Ιούνιο του 2020.

Ο σκοπός τους όμως είναι γνωστός: συνεχίζουν αυτό που κάνουν διαχρονικά, να σπιλώνουν, δηλαδή, πρόσωπα με τις ψευτοκατηγορίες των γνωστών κουκουλοφόρων.

Ο ελληνικός λαός τους έχει μάθει πλέον. Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τους επαγγελματίες συκοφάντες της πολιτικής. Το έχω πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνω: για όσα έχουν κάνει, θα με βρουν μπροστά τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter