Κοζάνη: Μεθυσμένος στρατιωτικός πυροβολούσε στον αέρα ταμπουρωμένος σπίτι του – Πανικός μέχρι να παραδοθεί (Video)

Κοζάνη: Μεθυσμένος στρατιωτικός πυροβολούσε στον αέρα ταμπουρωμένος σπίτι του – Πανικός μέχρι να παραδοθεί (Video)

Πανικός στην Κοζάνη όταν εν ενεργεία στρατιωτικός άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Μια γυναίκα ένοικος που μένει στην ίδια πολυκατοικία με κατέθεσε στην αστυνομία ότι αρχικά ο δράστης σημάδεψε την ίδια και μετά άρχισε να ρίχνει στον αέρα. 

Συνελήφθη λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα Τετάρτης προς Πέμπτης ο 42χρονος εν ενεργεία στρατιωτικός (ΕΠΟΠ), ο οποίος γύρω στις 10 το βράδυ πυροβόλησε (σε κατάσταση μέθης πιθανότατα) με όπλο στον αέρα και στη συνέχεια αρνούνταν να παραδοθεί, έχοντας κλειδωθεί μέσα στο σπίτι του, εί της οδού Καταφυγίου, (κάθετος της Ολύμπου) στην πόλη της Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia ο στρατιωτικός αρνούνταν να δεχθεί να παραδοθεί, κάτι που του ζητούσε ο ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας, που κλήθηκε αμέσως στο σημείο. Έξω από το σπίτι υπήρχε ισχυρή δύναμη της ΟΠΚΕ, της Ασφάλειας Κοζάνης και της ομάδας ΔΙΑΣ, που πρώτη έσπευσε στο σημείο.

Τελικά, γύρω στα μεσάνυχτα, με τα κλειδιά του πατέρα του, ο διοικητής της Ασφάλειας Κοζάνης Παντελής Ουσταγιαννίδης και ο διοικητής της ΟΠΚΕ και ειδικός διαπραγματευτής) Γιάννης Τσοπανίδης μπήκαν πρώτοι μέσα και βρήκαν τον στρατιωτικό ξαπλωμένο και σε κατάσταση μέθης. Αμέσως ακολούθησαν οι άντρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας, με τον δράστη να μην αντιστέκεται καθόλου και να συλαμβάνεται, για να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μεγαρο Κοζάνης.

Να σημειωθεί πως αμέσως μετά τη σύλληψη ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας ενημέρωσε τον ίδιο τον αστυνομικό διευθυντή Κοζάνης Χαράλαμπο Θεοχάρη, ο οποίος απ΄πο την πρώτη στιγμή έφτασε στο σημείο, πως αρχικά ο στρατιωτικός σημάδευε την ίδια, η οποία έμπαινε στο αυτοκίνητό της, και στη συνέχεια πυροβόλησε στον αέρα.

Το οπλο του δράστη μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Κοζάνης, ενώ δεν έχει ακόμη διαπστωθεί εάν πυροβόλησε με άσφαιρα σκάγια ή όχι.

Πηγή: kozanilife kozanimedia kozan.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter