Κοζάνη: Στον Εισαγγελέα 19χρονος για βιασμό 17χρονης μαθήτριας

Κοζάνη: Στον Εισαγγελέα 19χρονος για βιασμό 17χρονης μαθήτριας

Στη σύλληψη ενός 19χρονου με την κατηγορία του βιασμού 17χρονης μαθήτριας προχώρησε αργά χθες το βράδυ η Ασφάλεια Κοζάνης.

 Η 17χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και σε πολύ σύντομο χρόνο οι άνδρες της ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον νεαρό. Σχηματίστηκε δικογραφία και ο 19 άχρονος με την κατηγορία του βιασμού οδηγήθηκε πριν από λίγο στον Εισαγγελέα Κοζάνης.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη, χθες, Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, γύρω στις 22.00, στην περιοχή Πλατάνια Κοζάνης. Η κοπέλα που επέστρεφε στο σπίτι της, κατήγγειλε ότι δέχτηκε την επίθεση, με μαχαίρι, από τον 19χρονο δράστη, ο οποίος και την παρέσυρε σε πυλωτή οικοδομής. Εκεί αφού προχώρησε στη πράξη του βιασμού στη συνέχεια της πήρε το κινητό και αφού την εκφόβισε να μη μιλήσει σε κανέναν για το συμβάν, τράπηκε σε φυγή.

Η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της, διηγήθηκε τα πάντα στους γονείς της, οι οποίοι και προέβησαν σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Κοζάνης. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και μετά από λίγες ώρες, προσήχθη στο τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης ο δράστης, ο οποίος και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς το σημείο που έκρυψε το μαχαίρι και το κινητό. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κοζάνης.

Πηγή: kozan.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter