Κράτησε το αήττητο με τους Ισπανούς ο ΠΑΟΚ, 0-0 με τη Γρανάδα

Κράτησε το αήττητο με τους Ισπανούς ο ΠΑΟΚ, 0-0 με τη Γρανάδα

Το μόνο καλό για τον ΠΑΟΚ στην 6η και τελευταία αγωνιστική του Europa League ήταν ότι κράτησε το αήττητο στη Τούμπα απέναντι σε ισπανικές ομάδες (0-0 με τη Γρανάδα). Με αυτό το αποτέλεσμα την πρωτιά στον όμιλο πήρε η Αϊντχόφεν που συνέτριψε 4-0 την Ομόνοια και τη 2η θέση η Γρανάδα. Αμφότερες θα είναι παρούσες στη κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας για την φάση των «32» του Europa League.

Για τον ΠΑΟΚ που είχε ήδη αποκλειστεί ήταν απλά ένα διαδικαστικό ματς. Η Γρανάδα που ήθελε τη νίκη για να πάρει την πρωτιά στον όμιλο ήταν εμφανώς καλύτερη είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος κι έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει αλλά ο Πασχαλάκης έσωσε τον «δικέφαλο». Ο ΠΑΟΚ έκανε εμφανή την παρουσία του στο φινάλε του ημιχρόνου όταν είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Βαρέλα.

Στο β’ μέρος με τις αλλαγές του Γκαρσία ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε κυρίως λόγω του Ζίφκοβιτς αλλά ο «δικέφαλος» δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην ισπανική εστία. Είναι χαρακτηριστικό ότι την πολύ μεγάλη ευκαιρία την έκανε στο 94 στη τελευταία φάση του αγώνα αλλά το πλασέ του Σφιντέρσκι έσωσε ο Ααρόν.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης (63’ Ουαγκέ), Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Εσίτι (63’ Αουγκούστο), Τσόλακ (81’ Σφιντέρσκι), Κούτσιας (46’ Τσιγγάρας), Τζόλης (46’ Ζίφκοβιτς).

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ααρόν, Φουλκιέ, Σάντσες (67’ Νέβα), Μαρτίνεθ, Χερμάν, Κένεντι (67’ Σοάρες), Σόρο (75’ Ματσίς), Μπράις Μίγια (75’ Γκοναλόν), Πουέρτας, Μολίνα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter