Κραυγή αγωνίας από άνεργη μητέρα με δύο παιδιά – Την πετούν έξω από το σπίτι της (Video)

Κραυγή αγωνίας από άνεργη μητέρα με δύο παιδιά – Την πετούν έξω από το σπίτι της (Video)
Φωτογραφία αρχείου

Η υπόθεση της βίαιης έξωσης της Ιωάννας Κολοβού φυσικά δεν είναι και η μοναδική. Δεκάδες άνθρωποι βιώνουν τον δικό τους «Γολγοθά» απέναντι στα «κοράκια» των funds που αγοράζουν κόκκινα δάνεια και για μερικές χιλιάδες ευρώ βγάζουν στο «σφυρί» σπίτια ευάλωτων, φτωχών ανθρώπων. Ενδεικτική είναι η συγκλονιστική υπόθεση μίας άνεργης, μητέρας δύο παιδιών που τη διώχνουν από τι σπίτι της και κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο.

Δείτε επίσης: Μπήκαν στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού για να της κάνουν έξωση: Καταγγέλλει ότι τη χτύπησαν (Video)

«Δεν μου επιτρέπουν να μείνω ούτε λίγες ημέρες παραπάνω. Πού θα πάω; Τους έχω ζητήσει έως το τέλος της σχολικής χρονιάς. Δε με ακούνε», λέει στον ΑΝΤ1, με τρεμάμενη φωνή που αποτυπώνει την καταρρακωμένη ψυχολογία της. «Τρέμουμε και εγώ και τα παιδιά, να χτυπήσει το τηλέφωνο. Έχω αρρωστήσει. Ας με ακούσει κάποιος, ζητώ μία ευκαιρία, κάτι», λέει…

«Δεν ξέρω τι να κάνω. Με ενοχλούν καθημερινά. Είμαι άνεργη με δύο παιδιά και με πετάνε στον δρόμο» είπε και συνέχισε λέγοντας: «έστειλαν τον πολιτικό μηχανικό να το εκτιμήσει και με άφησαν να μείνω μέχρι τον Νοέμβριο. Τους ζήτησα να το νοικιάσω και δεν με ακούνε. Είμαι χωρισμένη, είμαι μόνη μου, είμαι άνεργη με δύο ανήλικα παιδιά».

«Το χρέος μου έχει ανέλθει σε 54.000 ευρώ. Δεν έχω να πληρώσω ούτε την μεταφορική. Πού θα πάω; Τι θα κάνω; Η οικογένεια μου είναι στην επαρχία. Ζητάω παράταση μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς και αρνούνται. Πού θα πάω τα παιδιά μου;», είπε με φωνή τρεμάμενη και σε προφανή ένταση η γυναίκα, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μαρία Αναστασοπούλου.

«Το μόνο που με κρατάει είναι τα δύο παιδιά μου», είπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter