Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους στη Μαραθέα Καρδίτσας: «Είμαστε εγκλωβισμένοι…ταυτόχρονα με τα νερά προχωράνε και τα φίδια»

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους στη Μαραθέα Καρδίτσας: «Είμαστε εγκλωβισμένοι…ταυτόχρονα με τα νερά προχωράνε και τα φίδια»
Πηγή Faebook/Dimitra Pappa

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους στη Μαραθέα Καρδίτσας, που έχουν μείνει εγκλωβισμένοι και αβοήθητοι, ενώ η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά ολόκληρη την πόλη της Καρδίτσας. Χρήστης του διαδικτύου καλεί μέσω ανάρτησής της στο Facebook σε βοήθεια περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που ζει μαζί με άλλους συμπολίτες της. Όπως αναφέρει, βρίσκεται εγκλωβισμένη μαζί με άλλα δεκατέσσερα άτομα εκ των οποίων τα δέκα είναι ηλικιωμένα με άνοια ή χειρουργημένα ή με κινητικά προβλήματα:

«Θέλαμε να βοηθήσουμε την κατάσταση χθες το βράδυ και τους συγκεντρώσαμε στον πρώτο όροφο κενής κατοικίας που είχαμε τα κλειδιά. Από το πρωί ζητάμε απεγνωσμένα τη μετακίνησή τους σε ένα ασφαλές μέρος, όμως ανταπόκριση δε βρίσκουμε… Οι ηλικιωμένοι είναι από χθες το βράδυ χωρίς μια μπουκιά ψωμί , χωρίς να έχουν πού να ξεκουραστούν λίγο , άυπνοι και ταλαιπωρημένοι… Ταυτόχρονα τα νερά προχωράνε με γρήγορο ρυθμό προς τον όροφο και μαζί με τα νερά και φίδια…»

Η γυναίκα στην ανάρτησή περιγράφει την απόγνωσή της λέγοντας πως κανείς δεν έχει έρθει να τους βοηθήσει.

Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter