Κρεμαστινός: Τσίπρας και Γεννηματά θα έπρεπε να συνομιλήσουν (Audio)

Κρεμαστινός: Τσίπρας και Γεννηματά θα έπρεπε να συνομιλήσουν (Audio)

Υπέρ της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ τάχθηκε για μία ακόμη φορά ο Δημήτρης Κρεμαστινός. «Τσίπρας και Γεννηματά θα έπρεπε να συνομιλήσουν Αν το έκαναν ήδη, μπορεί να ήταν και κυβέρνηση» δήλωσε χαρακτηριστικά στο ραδιοφωνικό σταθμό «News 24/7» ο πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και μίλησε είτε για συνεργασία με κοινή γραμμή πλεύσης, είτε και για ένωση των δύο κομμάτων! 

Ο κ. Κρεμαστινός, που εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει ταχθεί υπέρ της συμπόρευσης των δύο κομμάτων, τόνισε ότι την πρωτοβουλία κινήσεων προς αυτή την κατεύθυνση, την έχει πάντα ο μεγαλύτερος σχηματισμός – δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό που λέμε ‘’δημοκρατική παράταξη’’ έχει ένα ποσοστό πάνω 40%», εξήγησε ο κ. Κρεμαστινός, προσθέτοντας τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Και επανέλαβε ότι τα όμορα κόμματα θα έπρεπε τουλάχιστον να συζητούν. Παράλληλα, όμως, τάχθηκε κατά της «μεταγραφής στελεχών» από το ένα κόμμα στο άλλο γιατί, όπως είπε, αυτό δημιουργεί αποστάσεις και «δυσχεραίνει το κλίμα».

Ο κ. Κρεμαστινός που βρέθηκε εκτός Βουλής, καθώς το ΚΙΝΑΛ δεν κατόρθωσε να κερδίσει έδρα στα Δωδεκάνησα, εκτίμησε ότι το κόμμα του διατήρησε τις δυνάμεις του, ενώ χαρακτήρισε ως «επιτυχείς» τις πρώτες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας πάντως ότι «το αποτέλεσμα θα μετρήσει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter