Κρεμλίνο κατά ΕΕ: Επικίνδυνες οι προμήθειες όπλων στην Ουκρανία

Κρεμλίνο κατά ΕΕ: Επικίνδυνες οι προμήθειες όπλων στην Ουκρανία

Το Κρεμλίνο κατηγόρησε τη Δευτέρα την Ευρωπαϊκή Ένωση για εχθρική συμπεριφορά έναντι της Ρωσίας, λέγοντας ότι οι προμήθειες όπλων στην Ουκρανία είναι επικίνδυνες και αποσταθεροποιητικές και αποδεικνύουν ότι η Ρωσία έχει δίκιο στις προσπάθειές της να αποστρατιωτικοποιήσει τον γείτονά της, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ αρνήθηκε να σχολιάσει τον αριθμό των απωλειών που υπέστησαν οι ρωσικές δυνάμεις ή να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις οδηγίες του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν το Σαββατοκύριακο για τις δυνάμεις πυρηνικής αποτροπής της Ρωσίας να τεθούν σε «ειδικό καθεστώς».

Παράλληλα, ο Πεσκόφ ανέφερε πως ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εργάζεται σήμερα επί της οικονομικής απαντήσεως που πρέπει να δοθεί στις βαριές δυτικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί κατά της Ρωσίας μετά την εισβολή στην Ουκρανία, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

«Ο πρόεδρος βρίσκεται στο Κρεμλίνο, ασχολείται με την οικονομία», δήλωσε ο Πεσκόφ κατά την καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Οι κυρώσεις είναι βαριές, δημιουργούν προβλήματα (…), αλλά η Ρωσία έχει όλο το αναγκαίο δυναμικό για να αντισταθμίσει τις ζημίες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter