Κρεμλίνο: «Οι δυτικές κυρώσεις δεν θα μας κάνουν να αλλάξουμε θέση για την Ουκρανία»

Κρεμλίνο: «Οι δυτικές κυρώσεις δεν θα μας κάνουν να αλλάξουμε θέση για την Ουκρανία»

«Οι δυτικές κυρώσεις δεν θα κάνουν ποτέ τη Ρωσία να αλλάξει τη θέση της για την Ουκρανία» δήλωσε το Κρεμλίνο την Τρίτη.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι ενώ είχαν ξεκινήσει οι άμεσες διαπραγματεύσεις μεταξύ Μόσχας και Κιέβου, δεν υπάρχουν σχέδια για συνομιλίες μεταξύ των προέδρων των δύο χωρών.

Παράλληλα, ενώ το ρωσικό σφυροκόπημα συνεχίζεται σε περιοχές όπως το Χάρκοβο, τη Χερσώνα και τη Μαριούπολη, ο Πεσκόφ απέρριψε τους ισχυρισμούς για ρωσικά χτυπήματα σε μη στρατιωτικούς στόχους με τη χρήση βομβών διασποράς και με θερμοβαρικές βόμβες, σύμφωνα με το Reuters.

Ο Πεσκόφ αρνήθηκε επίσης να αξιολογήσει την ρωσική στρατιωτική επιχείρηση.

Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου δήλωσε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει τη στρατιωτική της επιχείρηση στην Ουκρανία έως ότου πετύχει τους στόχους της. Ο Σόιγκου δήλωσε ότι ο βασικός στόχος της Μόσχας είναι να προστατευθεί από τις απειλές που δημιουργούνται από τη Δύση και είπε ότι η Ρωσία δεν καταλαμβάνει ουκρανικό έδαφος.

«Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα συνεχίσουν την ειδική στρατιωτική επιχείρηση έως ότου επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν καθοριστεί», δήλωσε ο Σόιγκου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του που μεταδόθηκαν τηλεοπτικά.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter