Κρεσέντο αστυνομικής καταστολής: Άνδρας των ΜΑΤ χτυπά ύπουλα στο πρόσωπο διαδηλωτή που του έχουν φορέσει χειροπέδες (Video)

Κρεσέντο αστυνομικής καταστολής: Άνδρας των ΜΑΤ χτυπά ύπουλα στο πρόσωπο διαδηλωτή που του έχουν φορέσει χειροπέδες (Video)

Κλωτσιές, μπουνιές και χημικά. Εικόνες που γυρίζουν τη χώρα δεκαετίες πίσω. Αυτή ήταν η απάντηση της Αστυνομίας του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου την Πέμπτη στην Αθήνα σε όσους «ετόλμησαν» να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανής επίθεση αστυνομικών σε ομάδα φωτορεπόρτερ – Τους ψέκασαν «εν ψυχρώ» χωρίς διαδηλωτές (Video)

Γροθιά στο στομάχι, αποκαλύπτοντας το αντι-δημοκρατικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αποτελούν τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη.

Η αστυνομία του Τάκη Θεοδωρικάκου, σε ένα κρεσέντο άγριας και αναίτιας καταστολής και έκανε χρήση χημικών, χτύπησε δεκάδες διαδηλωτές ενώ από το μένος τους δεν γλίτωσαν: άτομα με κινητικά προβλήματα, ομάδα φωτορεπόρτερ, δημοτικός σύμβουλος έως και ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης.

Ένα ακόμα βίντεο ντροπής

Στο μεταξύ, ένα ακόμα βίντεο αποτυπώνει τη στιγμή κατά την οποία ένας άνδρας των ΜΑΤ, χτυπά αναίτια και απρόκλητα κατευθείαν στο πρόσωπο, κατά την προσαγωγή ενός εκ των διαδηλωτών στον οποίο η αστυνομία έχει ήδη φορέσει χειροπέδες. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο άνδρας δεν προβάλει καμία αντίσταση, ωστόσο, ο ένστολος τον πλησιάζει και ύπουλα του καταφέρνει χτύπημα στο πρόσωπο.

Όπως καταγγέλλουν άλλοι διαδηλωτές, συνέχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter