Κρεσέντο κυνισμού από Άδωνη: Ντεμοντέ η συζήτηση για την α’ κατοικία (Video)

Κρεσέντο κυνισμού από Άδωνη: Ντεμοντέ η συζήτηση για την α’ κατοικία (Video)

Εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες αγωνιούν, αλλά για τον Άδωνη Γεωργιάδη, η συζήτηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας είναι… ντεμοντέ!

Με αυτόν τον χαρακτηρισμό προσπάθησε να απαντήσει στον Θανάση Θεοχαρόπουλο, ο οποίος έθιξε το εν λόγω ζήτημα εγκαλώντας τη ΝΔ, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, προκαλώντας την αντίδραση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επειδή αυτή η κουβέντα είναι ντεμοντέ. Είναι ντεμοντέ αυτό που λέτε. Κάνατε προεκλογική εκστρατεία τρεις μήνες με αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνης Γεωργιάδης, σε ένα ακόμη κρεσέντο κυνισμού.

«Είναι ντεμοντέ τα σπίτια του κόσμου, είναι ντεμοντέ να ξεσπιτώνονται o κόσμος με επιλογή δική σας; Στην Χαλκιδική είδαμε έναν 80χρονο στον δρόμο, ντεμοντέ είναι η πολιτική σας που δεν προστατεύει την α’ κατοικία», ήταν η απάντηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να στρέφει τον χαρακτηρισμό στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Λέω ντεμοντέ εσάς, τον Θεοχαρόπουλο. Εσένα λέω. Είσαι ντεμοντέ. Ξέρετε γιατί, γιατί με αυτά τα επιχειρήματα κάνατε εκλογές και φάγατε 21 μονάδες στο κεφάλι. Μην λέτε τα ίδια. Ο κόσμος ξέρει»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter