Κρεσέντο λασπολογίας της ΝΔ προς τον Κώστα Βαξεβάνη

Κρεσέντο λασπολογίας της ΝΔ προς τον Κώστα Βαξεβάνη

Πρωτοφανής ήταν η κίνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιλέξει να απαντήσει στην Όλγα Γεροβασίλη χρησιμοποιώντας συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς προς τον εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, δείχνοντας πως προφανώς ενστερνίζεται απόλυτα τα ψεύδη της αναπληρώτριας εκπροσώπου του κόμματος, Σοφίας Ζαχαράκη.

Επιλέγοντας να μην κρατήσει ούτε καν τα προσχήματα, η ΝΔ επέλεξε για ακόμη μία φορά να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα και να επιτεθεί προσωπικά στον Κώστα Βαξεβάνη επειδή “τόλμησε” να απαντήσει νομικά στα ανυπόστατα ψεύδη της κ. Ζαχαράκη, που μίλησε για καταδίκες του γνωστού δημοσιογράφου, για τις οποίες όμως έχει πανηγυρικά αθωωθεί.

Διαβάστε ακόμη: Μήνυση και αγωγή από Κώστα Βαξεβάνη σε ΝΔ και Ζαχαράκη για τις συκοφαντίες (video)

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της Πειραιώς αναφέρεται πως:

«Ο Κώστας Βαξεβάνης δεν είναι ένας απλός ιδιώτης, αλλά ο βραχίονας λάσπης της κυβέρνησης. Σε ένα κράτος δικαίου η πολιτική κρίση δεν ποινικοποιείται. Δεν υπάρχει προηγούμενο στην μεταπολιτευτική ιστορία η αστυνομία να επιχειρεί να συλλάβει την εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Σε υστερόγραφό της, η Πειραιώς προσθέτει: «Παραπέμπουμε την κ. Γεροβασίλη σε ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα. Σε αυτό ο ‘ιδιώτης’ Βαξεβάνης πανηγυρίζει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά με όλη την παρέα του Μαξίμου».

Διαβάστε ακόμη: Βαξεβάνης: Η κυρία Ζαχαράκη ας ζητήσει συγνώμη και θα αποσύρω τη μήνυση

Η ανακοίνωση της ΝΔ έρχεται ως απάντηση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο, από την πλευρά του, επεσήμανε πως: «η εποχή που οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί έδιναν εντολές για συλλήψεις έχουν παρέλθει».

Ταυτόχρονα στην ανακοίνωσή του το υπουργείο καλεί την ΝΔ «να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια και επισημαίνει ότι «δεν θα την ακολουθήσει στη μικροπολιτική της διολίσθηση».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ενημερώνουμε τη Νέα Δημοκρατία ότι η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου. Η εποχή που οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί έδιναν εντολές για συλλήψεις έχουν παρέλθει. Ας μην κρίνουν στη ΝΔ εξ ιδίων τα αλλότρια.

Η προσπάθεια εμπλοκής της κυβέρνησης στη διένεξη ενός ιδιώτη με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τουλάχιστον ατυχής.

Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τη Νέα Δημοκρατία στη μικροπολιτική της διολίσθηση».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter