Κρεσέντο χυδαιότητας από Πορτοσάλτε κατά της «Αυγής» και των εργαζομένων της (Video)

Κρεσέντο χυδαιότητας από Πορτοσάλτε κατά της «Αυγής» και των εργαζομένων της (Video)

Το μένος του για τους δημοσιογράφους της «Αυγής» εξωτερίκευσε με τον πλέον χυδαίο και αντισυναδελφικό τρόπο ο Άρης Πορτοσάλτε μέσω του ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης. «Αφορμή» κατέστη η πρώτη σελίδα της εφημερίδας που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα μεταφέροντας την είδηση: «Ελεύθερος ο βιαστής ανηλίκων», δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων αλλά αφέθηκε ελεύθερος σε μία απόφαση – πρόκληση.

Έτσι, λοιπόν, κατά την ανάγνωση των εφημερίδων -όπως κάθε πρωί- στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, έφτασε η ώρα της «Αυγής» που, όπως και άλλες εφημερίδες, είχαν ως πρώτο θέμα την υπόθεση Λιγνάδη. Όμως, ο Άρης Πορτοσάλτε, βλέποντας την πρώτη σελίδα της εφημερίδας «εξερράγη». Αρχικά, επιχείρησε να υποστηρίξει πως ο Δημήτρης Λιγνάδης, αποφυλακίζεται επειδή φταίει ο… ΣΥΡΙΖΑ και νόμος Παρασκευόπουλου. Κάτι που φυσικά, λίγα λεπτά αργότερα, διέψευσε ο δικηγόρος Απ. Λύτρας. Ωστόσο, σε ένα ατέρμονο κρεσέντο αντισυναδερφικότητας είπε πως η Αυγή δεν είναι «σοβαρή εφημερίδα».

«Γιατί σκούζει τώρα η Αυγή; Την τσίμπησε κάτι;» είπε και συνέχισε: «Το Κοινοβούλιο με τον κ. Παρασκευόπουλο ψήφισε “Μπάτε σκύλοι αλέστε”, “Ανοίγουμε τις φυλακές, όλοι έξω στους δρόμους” και αυτό εφαρμόζουν τα δικαστήρια» υποστήριξε και εν συνεχεία ισχυρίστηκε: «δεν πρόκειται περί σοβαρής εφημερίδας, αυτό είναι το δυστύχημα», αλλά για «μια καινούργια Αυγή στην αντίληψη τοξικότητας του Τσίπρα». Ωστόσο, δε δίστασε να επιτεθεί και στους εργαζόμενους δημοσιογράφους της εφημερίδας λέγοντας ότι: «θα έπρεπε οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι να αντιστέκονται».

Παρά το γεγονός πως η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής επιχείρησε να βάλει ένα «φρένο» ο Πορτοσάλτε συνέχισε ακάθεκτος:  «Το δικαστήριο έχει μια κρίση, που βασίζεται σε νόμο. Αν ο νόμος είναι κακός, να συζητήσουμε τον νόμο και να γίνει κριτική στον νόμο. Όχι στη δικαιοσύνη».

Δείτε τι συνέβη και στα τελευταία δευτερόλεπτα μία σύντομη διάψευση από τον Απ. Λύτρα στους ισχυρισμούς Πορτοσάλτε για τον νόμο Παρασκευόπουλου:

Αντίδραση Σβέρκου: Θα ανακαλέσεις

Φυσικά, οι διατυπώσεις του Άρη Πορτοσάλτε προκάλεσαν την αντίδραση του διευθυντή του Avgi.gr, Νίκου Σβέρκου, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει συγκρουστεί μαζί του στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Με ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει:

Άρη Πορτοσάλτε, θα ανακαλέσεις εδώ τώρα και αύριο στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Σήμερα» στον #σκαι

1. το ψέμα που ξεστόμισες για το «νόμο Παρασκευόπουλου»

2.τις χυδαιότητες που ξεστόμισες για την Αυγή, που στοχοποιούν τους εργαζόμενους και τη διεύθυνση της;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter