Κρέτσος για τα 11 εκατομμύρια: «Η υπόθεση αγγίζει τα όρια του σκανδάλου» (Video)

Ο Λευτέρης Κρέτσος.

Ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πoλιτικής, αναφερόμενος στην σημερινή συζήτηση στη Βουλή για το πρόγραμμα ενημέρωσης των 11 εκατομμυρίων, τόνισε στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ότι η υπόθεση αγγίζει τα όρια σκανδάλου, τόσο με την απευθείας ανάθεση της διανομής σε συγγενικά πρόσωπα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, όσο και με την παράκαμψη των θεσμικών διατάξεων που προβλέπεται.

Παράλληλα, ο Λευτέρης Κρέτσος κατηγόρησε την κυβέρνηση για εύνοια των εθνικών καναλιών, αναφερόμενος στην ευκολία με την οποία αναβλήθηκε η ετήσια δόση των 3,5 εκατομμυρίων που αφορά στην αδειοδότησή τους, ενώ την ίδια ώρα δεν τηρείται η απόδοση του 30% στα περιφερειακά μέσα τα οποία είναι ιδιαίτερα αυτήν την χρονική περίοδο πιό κοντά στις τοπικές κοινωνίες.

«Η στήριξη των ΜΜΕ πρέπει να γίνει μέσα από ένα Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης», πρότεινε ο πρώην υπουργός, ενώ «θα πρέπει να επιδοτηθεί η εργασία και όχι η ανεργία στις μιντιακές επιχειρήσεις».

Πηγή: digitalstar.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.