Κρέτσος για υπόθεση Γεωργιάδη: Δε γίνεται για ένα τόσο απεχθές θέμα να σιωπούν τα ΜΜΕ (Video)

Κρέτσος για υπόθεση Γεωργιάδη: Δε γίνεται για ένα τόσο απεχθές θέμα να σιωπούν τα ΜΜΕ (Video)

Για την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη και τον χειρισμό του θέματος από τα μέσα ενημέρωσης σχολίασε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρης Κρέτσος.

Ο κ. Κρέτσος χαρακτήρισε το γεγονός ως ένα «έγκλημα» και παρότρυνε τον κ. Γεωργιάδη να βγει να μιλήσει: «Καλό είναι να βγει γιατί μίλησε και για σκοτεινούς κύκλους. Δεν κατάλαβα ποιους κατονομάζει, τους δικαστές, τους εισαγγελείς; διότι συνήθως όταν υπάρχουν τέτοια θέματα καλό είναι να διευκρινίζονται» είπε ο κ. Κρέτσος μιλώντας σήμερα το πρωί στο Open. 

Παράλληλα υποστήριξε πως προκαλεί εντύπωση ο όλος χειρισμός του θέματος από τα μέσα ενημέρωσης

«Ήταν πρώην βουλευτής της ΝΔ… Το 2016 όταν έγινε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Μητσοτακη ήταν προβεβλημένο στέλεχος, βασικός σύμβουλος ο κ. Γεωργιάδης. Μέχρι πρότινος στελέχη προβεβλημένα της ΝΔ, πηγαίνανε στα δικαστήρια και σε δημόσια πάνελ και απειλούσαν ότι θα “πάνε αίμα” όσους διαφωνούσαν με την υπεράσπιση του κ. Γεωργιάδη» υποστήριξε ο κ. Κρέτσος και πρόσθεσε:

«Δεν γίνεται για ένα τόσο απεχθές θέμα να υπάρχει σιωπή των μέσων μαζικής ενημέρωσης και μόνο μεσώ της πολιτικής αντιπαράθεσης να γίνεται ένα θέμα γνωστό. Όταν υπάρχει ένα έγκλημα δεν μπορούμε να πολιτικοποιείται ανάλογα με το τι μας συμφέρει και τι δεν μας συμφέρει».

Παράλληλα, έσπευσε να επισημάνει ότι όταν το 2016 το έβγαλε το θέμα ο Κώστας Βεξαβάνης άρχισαν αμέσως οι θεωρίες περί πολιτικής σκευωρίας, ομερτά και σιωπής.

«Φαντάζομαι ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο για κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή την στιγμή θα γινόταν πολύ μεγάλος θόρυβος» σχολίασε ο υφυπουργός ΨΗΠΤΕ.

Από την πλευρά της η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ αρκέστηκε να ευχηθεί στον Νίκο Γεωργιάδη να αποδείξει την αθωότητά του.

«Εύχομαι ο άνθρωπος που υπερασπίζεται τον εαυτό του και αιτιάται ότι είναι αθώος, μακάρι να το αποδείξει. Εμένα με καλύπτει η απόφαση του κόμματος μου, που τον έθεσε σε αναστολή μέχρι να τελειώσει η υπόθεση».

_x000D_

O Κρέτσος στο OPEN για την υπόθεση του Ν. Γεωργιάδη from Documento News on Vimeo.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter