Κρέτσος: Η ΝΔ φλόμωσε με ψέματα τον κόσμο για τις τηλεοπτικές άδειες και τα βοσκοτόπια (Video)

Κρέτσος: Η ΝΔ φλόμωσε με ψέματα τον κόσμο για τις τηλεοπτικές άδειες και τα βοσκοτόπια (Video)

Στην εκπομπή Kontra24 μίλησε ο Λευτέρης Κρέτσος, λίγες ημέρες μετά την αθώωσή του για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, εξέλιξη που κατέρριψε τη σκευωρία που επιχείρησε να στήσει η ΝΔ.

Διαβάστε σχετικά: Κατέρρευσε η σκευωρία – Ομόφωνα αθώος ο Κρέτσος για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών

Ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι «η ομόφωνη και αμετάκλητη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου καταδεικνύει ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες όχι μόνο δεν ήταν στημένος αλλά όλα λειτούργησαν με άρτιο τρόπο και ήταν ένα τίμιος διαγωνισμός».

«Νιώθω ένα θυμό. Μας ταλαιπώρησαν άδικα και εμένα και τα μέλη της Επιτροπής», υπογράμμισε ο Λευτέρης Κρέτσος, εξαπολύοντας «πυρά» κατά της ΝΔ και τον τρόπο που διαχειρίστηκε την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

«Έχουνε φλομώσει τον κόσμο με ψέματα, αυτό φανερώνει την πολιτική δειλία της ΝΔ που κατά τη διάρκεια και πριν τον διαγωνισμό, πολιτεύεται προσφέροντας υπηρεσίες στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα, ότι ούτε δόλος υπήρχε, ούτε επιλεκτική μεταχείριση. Η ΝΔ πολιτεύτηκε με εθελοδουλεία απέναντι στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα», επεσήμανε ο Λευτέρης Κρέτσος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter