Κρέτσος: «Ποιος είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης; Μήπως είναι αυτός που τραγουδούσε ναζιστικά εμβατήρια;»

Κρέτσος: «Ποιος είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης; Μήπως είναι αυτός που τραγουδούσε ναζιστικά εμβατήρια;»

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ, το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», ο Λευτέρης Κρέτσος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ένα λάθος έχουμε κάνει. Ήμασταν πολύ ευγενικοί με αυτή την απίστευτη χυδαιότητα που εκφράζουν ορισμένα στελέχη της ΝΔ. Ποιος είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης; Μήπως είναι αυτός που τραγουδούσε ναζιστικά εμβατήρια;».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, σχολίασε το γεγονός ότι «όπου βγαίνει ο κ. Μητσοτάκης στην τηλεόραση η τηλεθέαση πέφτει. Το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό στατιστικό μέγεθος από τις δημοσκοπήσεις».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην πολυσυζητημένη συμφωνία μεταξύ Facebook και Ellinika Hoaxes, ο κ. Κρέτσος τόνισε πως «συνδέονται με την Athens Voice που έχει ξεκάθαρο πολιτικό προσανατολισμό, δεν είναι σαφές πώς χρηματοδοτούνται και έχουν πει σχεδόν ψέματα στην αίτησή τους. Υπάρχει ΕΣΗΕΑ;» και πρόσθεσε πως «Θα πάω το θέμα στις Βρυξέλλες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter