Κρέτσος στο Κουτί της Πανδώρας: Πολιτικού χαρακτήρα η απόφαση να δοθούν αναπτυξιακοί πόροι για να διευκολυνθούν κάτοχοι ΜΜΕ

Συνέντευξη στο koutipandoras.gr, παραχώρησε ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αναφορικά με το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα και τις επικείμενες αλλαγές.

Ο Λευτέρης Κρέτσος σχολιάζει τις αλλαγές στον αναπτυξιακό νόμο και την πιθανή επιδότηση του συνόλου ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών αναφέροντας ότι «η τροποποίηση αυτή αποτελεί σαφώς μια πολιτική πράξη διότι αποκαλύπτει μια πολιτική απόφαση να μεταφέρει πόρους που προορίζονται για αναπτυξιακά έργα σε δράσεις που διευκολύνουν τους κατόχους μέσων ενημέρωσης να καλύψουν τις υποχρεώσεις του ως προς το παρεχόμενο πρόγραμμα». Μάλιστα, επισημαίνει ότι η τροποποίηση αυτή «δείχνει να είναι ένα ανέλπιστο δωράκι προς τους ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης.»

Διαβάστε περισσότερα στο koutipandoras.gr 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.