Κρήτη: 18χρονοι πυροβολούσαν άσκοπα μέσα από Ι.Χ – Έπεσαν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και συνελήφθησαν

Κρήτη: 18χρονοι πυροβολούσαν άσκοπα μέσα από Ι.Χ – Έπεσαν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και συνελήφθησαν

Σκηνές άγριας δύσης εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Καστέλι Κισσάμου Χανίων, όπου δύο νεαροί ηλικίας 18 ετών, έκαναν βόλτες στο κέντρο της κωμόπολης πυροβολώντας με κυνηγετικό όπλο μέσα από το αυτοκίνητο! Κάτοικοι πού διαπίστωσαν έντρομοι ότι οι άσκοποι πυροβολισμοί προέρχονται μέσα από ΙΧ, ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Στο μεταξύ, ο οδηγός του οχήματος την ώρα του ο συνοδηγός πυροβολούσε επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου – τον πιο κεντρικό δρόμο του Καστελίου – έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Έτσι ο εντοπισμός των δύο θερμόαιμων κατέστη ακόμα πιο εύκολος.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Κισσάμου έσπευσαν για την καταγραφή του συμβάντος, με τους 18χρονους να οδηγούνται λίγο αργότερα για κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα. Αρχικά αρνήθηκαν ότι ήταν αυτοί που πυροβολούσαν, γρήγορα όμως παραδέχτηκαν την πράξη τους.

Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν στον παραλιακό δρόμο και στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Βρέθηκε πλήθος από κάλυκες και στα δύο σημεία, ωστόσο αρχικά δεν βρέθηκε το όπλο το οποίο οι 18χρονοι φρόντισαν να κρύψουν. Μετά από έρευνες όμως των ανδρών του Α.Τ. Κισσάμου, βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και για άσκοπους πυροβολισμούς και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα. Μάλιστα δικάστηκαν άμεσα με την αυτόφωρη διαδικασία και τους επιβλήθηκαν οι αντίστοιχες ποινές.

Πηγή: Νέα Κρήτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter