Κρήτη: 23χρονος φοιτητής ανασύρθηκε νεκρός στην παραλία Αγιοφαράγγου

Κρήτη: 23χρονος φοιτητής ανασύρθηκε νεκρός στην παραλία Αγιοφαράγγου

Θρήνος και οδύνη στην Τρίπολη Αρκαδίας, για τον Γιώργο Μπουζέτο, τον 23χρονο νέο που έχασε τη ζωή του στα νερά της θάλασσας του Αγιοφαράγγου.

Γεννημένος το 1997, βρισκόταν στο Ηράκλειο εδώ και 4 χρόνια, φοιτητής στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο Γιώργος ήταν μοναχοπαίδι και ο θάνατός του έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Τρίπολης, τους συμφοιτητές του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συνολικά την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Υπενθυμίζεται, ότι το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος είχε πάει με την παρέα του για μπάνιο, ωστόσο, τα ρεύματα ήταν ισχυρά και παρέσυραν τον νεαρό φοιτητή. Άμεσα ειδοποίησαν τις αρχές, ενώ καταβλήθηκαν προσπάθειες να ανασυρθεί στην ακτή και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από γιατρό που συμπτωματικά βρισκόταν στο σημείο.

Στο Αγιοφάραγγο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύναμη της ΕΜΑΚ, λόγω του δύσβατου της περιοχής προκειμένου να παράσχει συνδρομή, δυστυχώς, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο 23χρονο που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Πηγή cretalive.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter