Κρήτη: «Αλλαγή σελίδας» για τον σκύλο που κακοποιήθηκε – Βροχή οι αιτήσεις υιοθεσίας (Video)

Κρήτη: «Αλλαγή σελίδας» για τον σκύλο που κακοποιήθηκε – Βροχή οι αιτήσεις υιοθεσίας (Video)

Με τη βοήθεια εθελοντών αλλά και του κτηνιάτρου, χαίρει πλέον άκρας υγείας ο σκύλος που κακοποιήθηκε στην Κρήτη, ενώ βρίσκεται ανάμεσα σε άτομα που τον αγαπούν και τον προσέχουν.

Η αλλαγή του ονόματός του ίσως είναι μια μικρή λεπτομέρεια, αλλά ουσιαστική αφού σηματοδοτεί αλλαγή σελίδας στη ζωή του.

Ο σκύλος ο οποίος συγκίνησε το πανελλήνιο και τάραξε στην κυριολεξία όλα τα κοινωνικά δίκτυα είναι πλέον υγιέστατος, παίζει και επιπλέον είναι πολύ φιλικός.

Το νέο του όνομα «Ράινο» και ακόμα άγνωστο το νέο «αφεντικό» του, ενώ τα αιτήματα υιοθεσίας έπεσαν βροχή, όπως ήταν φυσικό.

Η κ. Ελισάβετ Ηλιάκη, πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Φιλοζωϊκού και Πολιτιστικού συλλόγου Κυν-ωνία που μίλησε στο Mega κάνει λόγο για ένα συμπαθεστατο ζώο, ενώ όπως είπε, πολλές είναι οι αιτήσεις όσων θέλουν να τον υιοθετήσουν, οι οποίες θα αξιολογηθούν.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος πρώην ιδιοκτήτης του σκύλου παρουσιάστηκε χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων μετά την παρέλευση του Αυτοφώρου συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να κάνει στείρωση στον σκύλο του και πως όταν είδε πως δεν γινόταν τον πήγε σε κτηνίατρο. Ισχυρισμός που αντικρούεται βεβαίως από την μαρτυρία του γερμανού εθελοντή στο καταφύγιο Χανίων που βρήκε το ζώο σε άθλια κατάσταση.

Ο προσωρινός ιδιοκτήτης του, μέχρι να βρεθεί ένα μόνιμο σπίτι τον έβγαλε βόλτα μπροστά στην κάμερα και προς μεγάλη χαρά όλων φαίνεται πως –τουλάχιστον επιφανειακά- πέρασε η τραγική εμπειρία…

https://www.facebook.com/filozoikos.chaniwn/photos/a.1835007693421871/2743793295876635/?type=3

Ενημέρωση :
Ο μικρός διέφυγε τον κίνδυνο και αύριο θα μεταφερθεί σε σπίτι φιλοξενίας ενώ το χειρουργείο έγινε…

Gepostet von Η προστασία των ζώων,Χανιά/Chania animal protection am Montag, 5. Oktober 2020

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter