Κρήτη: Αναζητείται οδηγός, που παρέσυρε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή

Κρήτη: Αναζητείται οδηγός, που παρέσυρε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή

Τον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε προχθές το βράδυ στη Λεωφόρο Κνωσού αναζητούν οι αρχές.

Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός φέρεται να εγκατέλειψε στο οδόστρωμα βαριά τραυματισμένο τον μοτοσικλετιστή μετά τη σύγκρουση του αυτοκινήτου με το δίκυκλο σπεύδοντας να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της Τροχαίας αναζητούν τον οδηγό ενός ασημί Golf αυτοκινήτου, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.

Την ίδια ώρα, ο 55χρονος τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο αριστερό πόδι. Η ορθοπεδική και αγγειοχειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ηρακλείου και στη συνέχεια ο τραυματίας μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Βενιζελείου όπου παραμένει σε καταστολή.

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στη λεωφόρο Κνωσού όταν ο δικυκλιστής επιχείρησε αναστροφή με πρόθεση να περάσει στο αντίθετο διάζωμα κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια του ελιγμού αυτού η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με το ασημί ΙΧ που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα με το δίκυκλο. Παρά το γεγονός ότι ο μοτοσικλετιστής εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα συνεπεία της σύγκρουσης ο οδηγός του αυτοκινήτου έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση εγκαταλείποντας τον τραυματία.

Πηγή:cretapost.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter