Κρήτη: Αυτοκτονία της Κατερίνας Γοργογιάννη «δείχνει» η ιατροδικαστική εξέταση

Κρήτη: Αυτοκτονία της Κατερίνας Γοργογιάννη «δείχνει»  η ιατροδικαστική εξέταση

Σε αυτοκτονία φαίνεται, σύμφωνα με αστυνομικές αρχές, να παραπέμπουν τα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, που βρέθηκε νεκρή σε πάρκο του Ηρακλείου.

Τα ίδια ευρήματα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη, ήταν νεκρή από το βράδυ της Δευτέρας, 5 Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή που εξαφανίστηκε. Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα και οι άλλοι συγγενείς της υποστήριξαν από την αρχή ότι πρόκειται για δολοφονία.

Η μητέρα της, Σταυρούλα Γοργογιάννη σε συνέντευξη στην ΚΡΗΤΗ TV, ανέφερε – μεταξύ άλλων – ότι την Κατερίνα τη σκότωσαν. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάποιος τη σκότωσε σε συνεργασία με κάποιον άλλο. Δεν παίρνω κανέναν στο λαιμό μου. Όλοι είναι ύποπτοι», ενώ συνεχίζοντας ανέφερε:

«Το έγκλημα ήταν προμελετημένο και ο δολοφόνος είχε ισχυρά άλλοθι. Κάτι μπορεί να ήξερε για αυτόν (σ.σ. η Κατερίνα) ή μπορεί να ήταν κάποιος γνωστός της που της έκανε κάποια πρόταση την οποία και εκείνη δε δέχτηκε και μετά τη σκότωσε.». Πάντως, η μητέρα της άτυχης Κατερίνας ανέφερε ότι στο κινητό της η κοπέλα δεν είχε πραγματοποιήσει κλήσεις σε αριθμούς που η ίδια (η μητέρα) δεν γνώριζε.

Αναφορικά με την ημέρα που εξαφανίστηκε η Κατερίνα, δηλαδή το πρωινό της Δευτέρας 5 Μαρτίου, η κ. Γοργογιάννη δήλωσε ότι όταν έφυγε από το σπίτι η Κατερίνα, η ίδια κοιμόταν, τονίζοντας ότι η Κατερίνα έφευγε μόνο με τα κλειδιά της (όπως συνέβη εκείνο το πρωί), μόνο όταν ήθελε να πάει κάπου κοντά. Αναφορικά με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η τραγική μητέρα ανέφερε ότι: «Η εξέταση πρέπει να γίνει με άνεση. Δε βιάζομαι να θάψω το παιδί μου.».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter