Κρήτη: Φόβοι στην ΕΛ.ΑΣ. για απαγωγή επιχειρηματία στο Ηράκλειο

Κρήτη: Φόβοι στην ΕΛ.ΑΣ. για απαγωγή επιχειρηματία στο Ηράκλειο

Συνδρομή από την Αθήνα ζήτησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο, προκειμένου να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης γνωστού επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος αγνοείται τις τελευταίες ώρες και το ενδεχόμενο της απαγωγής εξετάζεται σοβαρά, καθώς τα μέχρι στιγμής στοιχεία συγκλίνουν σε αυτό.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, από την ώρα που έγινε γνωστό πως χάθηκαν τα ίχνη του επιχειρηματία και εστιάζονται σε πολλές περιοχές, ενώ έχει στηθεί γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Με την υπόθεση σχετίζονται, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα τρία αυτοκίνητα που κάηκαν το μεσημέρι, κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, ανάμεσά τους και το πολυτελές – μάρκας BMW – αυτοκίνητο του εξαφανισθέντος.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr , οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι στον επιχειρηματία, στον οικισμό που βρίσκεται εκτός Ηρακλείου κι όταν πλησίασε με το αυτοκίνητό του, τον χτύπησαν με δύναμη, τον ακινητοποίησαν και τον άρπαξαν. Κλιμάκιο από την Αθήνα καταφθάνει στην Κρήτη, προκειμένου να ερευνηθεί η ύπαρξη γενετικού υλικού – εάν σταθούν τυχεροί – καθώς μπορεί να μην έχουν καεί τα πάντα λόγω της βροχόπτωσης. Για την υπόθεση εκφράζονται φόβοι πως ίσως πρόκειται για επαγγελματική «δουλειά».

Πρόκειται για ένα κορυφαίο επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, η οικογένεια του οποίου έχει μεγάλη ιστορία στις βιομηχανικές και οικονομικές εξελίξεις της Κρήτης και διατηρεί μονάδες εντός κι εκτός Ελλάδος. Ο αγνοούμενος επιχειρηματίας πάντως, όπως και ο πατέρας του και όλοι στην οικογένεια, είναι πολύ χαμηλού προφίλ και πολύ σεμνός άνθρωπος.

Πηγή: Cretalive.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter