Κρήτη: Καλά στην υγεία του ο σκύλος που τον έσερνε ηλικιωμένος δεμένο στο αυτοκίνητό του (Video & Photos)

Κρήτη: Καλά στην υγεία του ο σκύλος που τον έσερνε ηλικιωμένος δεμένο στο αυτοκίνητό του (Video & Photos)

Καλά στην υγεία του είναι ο σκύλος, η φωτογραφία του οποίου, να τον σέρνουν με σχοινί από αυτοκίνητο είχε προκαλέσει αγανάκτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Το περιστατικό είχε γίνει στο Ρέθυμνο Κρήτης και η εθελοντική οργάνωση «Νοιάζομαι» ενδιαφέρθηκε αμέσως όπως και η τοπική Αστυνομία.

Ο ίδιος ο δράστης όπως είπε, τα έκανε αυτά προληπτικά και δεν έτρεχε καθώς ήθελε να μεταφέρει το σκύλο από το σημείο που τον βρήκε «γιατί έπνιγε τα πρόβατα».

Σύμφωνα με την ομάδα εθελοντών, το σκυλί πήγε σε κτηνίατρο, αποπαρασιτώθηκε, καθώς ήταν γεμάτο τσιμπούρια και στο λαιμό έφερε σημάδια από αλυσίδα με σύρματα που του είχαν προκαλέσει πληγές. Εκτιμάται πως το σκυλί ανήκε σε κάποιον και κατάφερε να ξεφύγει ή απλά εγκαταλείφθηκε.

Ο Γκούφη, όπως ονομάστηκε βρίσκεται τώρα προσωρινά με οικογένεια, είναι ασφαλής και τον αγαπούν. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο είναι περίπου 3 χρόνων και τριάντα κιλά. 

Δίνεται για υιοθεσία

Όπως γράφει σε ανάρτησή του ο Γιάννης Σκεπετζάκης που έχει το σκυλί:

«Ο Γκούφυ Λάκη τώρα που σχεδόν τελειώνει η θεραπεία, δηλαδή το σκυλί δεν είχε καμία αρρώστια, Απλά ταλαιπωρημένο βασανισμένο Και σχεδόν παραμορφωμένος από τις μολύνσεις έχει αρχίσει και δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα και τη ράτσα του, πιστεύω ότι είναι Labrador Retriever, το Τι παιχνίδι κάνει με όλα τα υπόλοιπα σκυλιά δεν λέγεται τους θέλει όλους φίλους του.. αλλά μην τολμήσει και πάει κανείς στο φαγητό του… Τον έχω ακόμα δεμένο και τον λύνω τέσσερις φορές την ημέρα,Και πάντα υπό την επίβλεψή μου γιατί ακόμα δεμένος είναι ο Λούης Γίνεται μία προσπάθεια να πλησιάσει το ένα το άλλο αλλά εγώ φοβάμαι και είμαι επιφυλακτικός, ο Λούης είναι εκπαιδευμένος με εκπαιδευση Κ9 Μόλις βλέπει το νόημα το δικό μου μπαίνει μέσα στο σπίτι του και κάθεται, και ο κύριος Γκούφη lucky περνάει και κατουράει τα πάντα… Θα δοθεί μόνο σε πολύ σοβαρό άνθρωπο… είναι υπάκουος και μόλις τον φωνάξω έρχεται για να πάρει το χάδι μου και τη λιχουδιά του…»

https://www.facebook.com/giannis.skepetzakis/posts/10205791226336625

Ο Γκούφυ Λάκη τώρα που σχεδόν τελειώνει η θεραπεία, δηλαδή το σκυλί δεν είχε καμία αρρώστια, Απλά ταλαιπωρημένο …

Gepostet von Giannis Skepetzakis am Samstag, 14. September 2019

Όπως ο ίδιος γράφει σε άλλη του ανάρτηση:

«Ο Γκούφυ (Λάκη) ήταν μάλλον πολύ τυχερός που σώθηκε από τον άνθρωπο που τον έσερνε με το αυτοκίνητο, το σκυλί φαίνεται ότι έχει δώσει πολλές μάχες για τη ζωή του, τα δαγκώματα που είχε στο λαιμό του του δημιούργησαν μόλυνση και πρήστηκε τόσο πολύ που το Σάββατο το βράδυ άρχισε να βγάζει αίμα και πύον..,Ίσως και από τα σύρματα που ήταν χωμένα στο λαιμό του… ευτυχώς βρήκαμε γιατρό για την Κυριακή και έτσι τον πήγα στον κτηνίατρο, πρωτύτερα βέβαια του είχα δώσει αντιβίωση dalacin c 300 mg δυστυχώς είχα μόνο ένα χάπι ο φαρμακοποιός μου έφερε τα υπόλοιπα κουτιά την Κυριακή το πρωί, την Κυριακή το μεσημέρι , πήγαμε στον κτηνίατρο είχε μόλυνση βαριάς μορφής και φλεγμονές στα γάγγλια αρχίσαμε αντιβιώσεις με αντιφλεγμονώδη και τον έφερα πίσω στο κτήμα, σήμερα Τρίτη έχει ξεπρηστεί λίγο και είναι αρκετά καλύτερα όρεξη γεια φαγητό μπόλικη., Τον απομόνωσα από τα υπόλοιπα σκυλιά γιατί ακολουθεί θεραπεία με ενέσεις δύο ημερησίως και τέσσερα χάπια αντιβίωσης. Για τις επόμενες 10 μέρες είναι υπό συνεχή παρακολούθηση.. έχει αρχίζει και βρίσκει τις δυνάμεις του και μάλιστα έχει αρχίσει να ξεχωρίζει ποιοι είναι φίλοι του και ποιοι όχι τα βάζει με τον μικρό τον βάις. Δεν θέλει ούτε να τον βλέπει.. λίγες μέρες πριν ζήτησε κάποιος να το υιοθετήσει. Από συνομιλία που είχα μαζί του κατάλαβα ότι ήταν για τα μπάζα και ευτυχώς δεν του τον πήγα.. η αλήθεια είναι ότι πρέπει να βρεθεί μία καλή οικογένεια για τον Λάκη να τον αγαπήσει και να τους δείξει όλη την αγάπη του είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσω εδώ γιατί είμαι αναγκασμένος και έχω δέσει τα υπόλοιπα αρσενικά θέλει να τσακώνεται με αυτά…Όλα αυτά βέβαια έγιναν με τη βοήθεια της Ελένης Τζανιδάκη πρόεδρο της ομάδας εθελοντών νοιάζομαι!!!Παράλειψη εκτός από αιματολογικές εξετάσεις κάναμε και βιοχημικές Γιατί επέμενα εγώ»

https://www.facebook.com/giannis.skepetzakis/posts/10205778624461586

Ο Γκούφυ (Λάκη) ήταν μάλλον πολύ τυχερός που σώθηκε από τον άνθρωπο που τον έσερνε με το αυτοκίνητο, το σκυλί φαίνεται…

Gepostet von Giannis Skepetzakis am Dienstag, 10. September 2019

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter