Κρήτη: Με αλεξίσφαιρο στο δικαστήριο ο 59χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τον 10χρονο ανηψιό του (Photos)

Κρήτη: Με αλεξίσφαιρο στο δικαστήριο ο 59χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τον 10χρονο ανηψιό του (Photos)

Παρουσία αστυνομικής δύναμης και με αλεξίσφαιρεο γιλέκο οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου ο 59χρονος ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τον ίδιο του τον ανιψιό.

Ο 59χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία του κατ’ εξακολούθηση βιασμού του 10χρονου ανιψιού του από το 2016.

Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε στα Δικαστήρια για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ανατριχιαστικά στοιχεία για τη συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.



Η σοκαριστική υπόθεση

Ο 59χρονος φέρεται να κακοποιούσε το αγοράκι 10 ετών, το οποίο μάλιστα είναι και ανιψάκι του, συστηματικά. Αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν επειδή κινείτο ανάμεσα στην πόλη του Ηρακλείου και σε κωμόπολη της ενδοχώρας απ’ όπου κατάγεται και το παιδάκι.

Τον 59χρονο κατάφεραν να τον συλλάβουν ενεργοποιώντας το αυτόφωρο, καθώς υπήρχαν ευρήματα στο σπίτι του και είχαν να κάνουν με την παράνομη κατοχή ενός όπλου.

Τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το… κουβάρι της υπόθεσης, ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν ανατριχιαστικά στοιχεία για τη συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

Το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να αποληγθεί τη Δευτέρα, ενώ οι αστυνομικοί συνέχισαν την έρευνα γύρω από τις ενδείξεις που υπάρχουν, ότι η δράση του δεν έχει σταματήσει στο 10χρονο αγόρι.

Πηγή: neakriti

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter