Κρήτη: Νέα αυτοψία στο πηγάδι με το σκελετό, στα Μάλια

Ευρήματα που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση του σκελετού που βρέθηκε σε πηγάδι ιδιώτη στα Μάλια της Κρήτης, ήταν ο στόχος αστυνομίας και ιατροδικαστή, που πραγματοποίησαν νέα αυτοψία στο χώρο.

Οι αστυνομικοί αναμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα για τα αντικείμενα που έχουν ήδη βρεθεί στο σημείο, μεταξύ των οποίων, ένα φερμουάρ, ένα κομμάτι ύφασμα, μία ζώνη και μια φωτογραφική μηχανή. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, τα επίσημα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA αναμένονται στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης. 

Από τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εργαστηρίων θα διαπιστωθεί εάν ο σκελετός ανήκει στον Βρετανό Στίβεν Κουκ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2005. Οι γονείς του εδώ και 12 χρόνια αγνοούμενου Βρετανού έχουν αποστείλει δείγμα DNA, στο Εθνικό Κέντρο Γενετικής Ταυτοποίησης, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ο σκελετός να ανήκει στο παιδί τους. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.