Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – νεκρή 22χρονη στο Ηράκλειο

Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – νεκρή 22χρονη στο Ηράκλειο

Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος, αφού η Κρήτη δεν έχει προλάβει ακόμα να συνέλθει από το θάνατο του 27χρονου Στέλιου στο Ρέθυμνο και τώρα έρχεται να προστεθεί άλλο ένα νέο, σε ηλικία, άτομο το οποίο δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή του και άλλη μία οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος.

Μία 22χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου στο 3ο χιλιόμετρο Ηρακλείου – Μοιρών και ένας 20χρονος άντρας που βρισκόταν μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο, μάχεται για τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:20 όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ για τους τραυματίες, ωστόσο για την άτυχη κοπέλα ήταν ήδη αργά. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Για το δυστύχημα αυτό κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της «Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα καθώς και ένας τραυματισμένος άνδρας από Ε.Ι.Χ. όχημα, συνεπεία εκτροπής του, στο Ηράκλειο Κρήτης. Επιχείρησαν 4 πυροσβέστες με 1 όχημα.».

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

Πηγή: Νέα Κρήτη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter