Κρήτη: Νέο τροχαίο δυστύχημα με μία νεκρή και τρεις τραυματίες (video)

Κρήτη: Νέο τροχαίο δυστύχημα με μία νεκρή και τρεις τραυματίες (video)

Τραγικό δυστύχημα με μια νεκρή και τρεις τραυματίες – μια μητέρα με τα δυο της παιδιά – σημειώθηκε περίπου στις 10:30 το πρωί στην εθνική οδό στο ύψος της Σκαλέτας στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο . Στο ένα όχημα επέβαιναν τρία άτομα ηλικίας από 70 ως 80 χρόνων και στο δεύτερο μια μητέρα με τα δύο της κοριτσάκια, 3 και 5 ετών.

Από το πρώτο όχημα σκοτώθηκε ακαριαία μια ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ ο γιος της που οδηγούσε το όχημα μαζί με έαν ακόμη 70χρονο άντρα, ανασύρθηκαν με τη συνδρομή πυροσβεστών από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Από το δεύτερο όχημα ανασύρθηκαν τραυματισμένοι η μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στο ΠΑΓΝΗ αντίστοιχα. Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στην μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το τρίχρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ η αδελφή της έχει υποστεί κάταγμα στην λεκάνη.

Πηγή: https://flashnews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter