Κρήτη: Ο 27χρονος έγραψε «συγνώμη» στο facebook κι έπεσε από τα Ενετικά Τείχη

Κρήτη: Ο 27χρονος έγραψε «συγνώμη» στο facebook κι έπεσε από τα Ενετικά Τείχη

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου από την απίστευτη τραγωδία που σημειώθηκε στις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης, από την αυτοκτονία 27χρονου ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τα Ενετικά Τείχη.

Περαστικοί και διερχόμενοι οδηγοί που βρισκόντουσαν στο συγκεκριμένα σημείο την στιγμή της αυτοκτονίας, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το neakriti.gr, δυο γυναίκες οδηγοί υπέστησαν ισχυρό σοκ προσπαθώντας να αποφύγουν το σώμα του 27χρονου. Ένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν κατάφερε να τον αποφύγει, ενώ με υπερπροσπάθεια κατάφερε να σταματήσει ένα μηχανάκι.

Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης με περαστικούς και καταστηματάρχες να προσπαθούν να εξηγήσουν στην οδηγό, που βρισκόταν στα όρια του νευρικού κλονισμού, ότι είχαν δει τον άτυχο νεαρό να πέφτει στο κενό και δεν τον παρέσυρε η ίδια όπως πίστεψε βλέποντας μπροστά της το νεκρό παλικάρι.

Λίγα λεπτά αργότερα, έφτασε στο σημείο η μητέρα του 27χρονου η οποία και αντίκρισε νεκρό τον γιο της. 

Η «συγνώμη» στο facebook

Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, ανακάλυψε πως λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο νεαρός έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ζητώντας – μεταξύ άλλων – συγνώμη για τον πόνο που θα προκαλέσει.

Μάλιστα, στο μήνυμά του εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

Παράλληλα, ο 27χρονος – ο οποίος ήταν οπαδός της ΑΕΚ και μέλος του κλαμπ Original – ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη να παρευρεθούν στην κηδεία του.

Μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση, ο νεαρός άνδρας ανέβηκε στα Ενετικά Τείχη και έκανε τη βουτιά στο κενό.

Η τέλεση της κηδείας του θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αφέντη Χριστού, στις Πατέλες.


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter