Κρήτη: Ο κεντρικός δρόμος του χωριού …ξανάγινε ποτάμι (video)

Κρήτη: Ο κεντρικός δρόμος του χωριού …ξανάγινε ποτάμι (video)

Απίστευτο σκηνικό στο χωριό «Τρεις Εκκλησιές», νότια του νομού Ηρακλείου. Εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής που «έπεφτε» το Σάββατο, ένας από τους πιο κεντρικούς δρόμους του χωριού, που στην ουσία είναι ποτάμι, μετατράπηκε σε πραγματικό χείμαρρο.

Τεράστιες ποσότητες νερού που ξεκινούσαν από το φαράγγι Αμπάς, με μανία διέσχιζαν το χωριό και κατέληγαν στην θάλασσα.

Από τα ορμητικά νερά δεν κινδύνευσε ανθρώπινη ζωή, ενώ σύμφωνα με τον κ. Στέλιο Παπαδάκη Μανιά, τέτοιους είδους εικόνες, αποτελούν σύνηθες φαινόμενο για τους κατοίκους, σε περιόδους δυνατών βροχών.

Η εικόνα, σήμερα Κυριακή στο χωριό των Αστερουσίων, είναι σαφώς καλύτερη και η ζωή των κατοίκων που χθες παρατηρούσαν για μια ακόμη φορά τα ορμητικά νερά να περνούν από τα σπίτια και τα καταστήματά τους, έχει επανέλθει στους φυσιολογικούς ρυθμούς.

Οι καλά γνωρίζοντες πλέον αναφέρουν ότι το σημείο αυτό της περιοχής είναι ποτάμι που το καλοκαίρι «στεγνώνει» και το χειμώνα, γεμίζει στο έπακρο, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα σκηνικό που προκαλεί αίσθηση.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Παπαδάκης – Μανιάς και το οποίο αποτυπώνει στο έπακρο την εικόνα μέσα από το χωριό που λόγω του χειμάρρου, έχει χωριστεί στα δύο.

https://www.facebook.com/papadakesmanias/videos/2629853293769200/

Πηγή: Νέα Κρήτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter