Κρήτη: Οι αγρότες έτοιμοι για την «απόβαση» στην Αθήνα – Πορεία την Τετάρτη (Video και Photo)

Κρήτη: Οι αγρότες έτοιμοι για την «απόβαση» στην Αθήνα – Πορεία την Τετάρτη (Video και Photo)

Για “απόβαση” στην Αθήνα ετοιμάζονται οι αγρότες της Κρήτης. Μέσα στο βραδινό πλοίο για Πειραιά, με το ειδικό εισιτήριο των 20 ευρώ μετ’ επιστροφής.

Στο λιμάνι έχει στηθεί μεγαφωνική εγκατάσταση, ενώ στα γκισέ επικρατεί “πυρετός”, με αγρότες με τα σακίδια και τις βούργιες στον ώμο αλλά και κάποιους με τις παραδοσιακές κατσούνες να έχουν καταφτάσει. Εντυπωσιακή είναι πάντως η σύνθεση του κόσμου που ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στα πλοία, καθώς πρόκειται για κυρίως νέους ανθρώπους που έχουν βγει στην “παραγωγή” κι αγωνιούν για το αύριο.

Εκτός των περίπου 500 αγροτών που έχουν εγγραφεί ήδη στις λίστες από το Ηράκλειο, στα πλοία θα επιβιβαστούν και όσοι προσέλθουν στο λιμάνι την επόμενη ώρα, προκειμένου να μεταβούν στην Αθήνα και να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της Τετάρτης.

Το ραντεβού είναι στις δέκα το πρωί στην πλατεία Βάθη. Οι αγρότες θα διαμαρτυρηθούν ενάντια στο Ασφαλιστικό και τα φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης.

Ακόμη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου εξήγγειλε για την Τετάρτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Πηγή: Creatlive Flashnews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter