Κρήτη: Πρόστιμο 100 ευρώ σε καθαρίστρια που κάπνιζε σε νοσοκομείο - 500 ευρώ στη Διευθύντρια της κλινικής

Πρόστιμο με βάση τον αντικαπνιστικό νόμο

Όπως αποκάλυψε ο πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Παττακός, μετά από ξαφνικό έλεγχο που έγινε στο νοσοκομείο, μια καθαρίστρια βρέθηκε να καπνίζει εντός του χώρου εργασίας της.

Όσο περνάει ο καιρός οι έλεγχοι για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου γίνονται ολοένα και πιο έντονοι. Και αν λάβουμε υπ' όψιν μας, πως σε χώρους δημόσιας υγείας όπως τα νοσοκομεία, το κάπνισμα δεν επιτρέπεται έτσι και αλλιώς τότε το παρακάτω περιστατικό είναι ακόμα πιο σοβαρό.

Όπως αποκάλυψε ο πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Παττακός μιλώντας στην εφημερίδα "Πατρίς", σε έλεγχο που έγινε στο ΠΑΓΝΗ διαπιστώθηκε πως μια καθαρίστρια κάπνιζε και τώρα καλείται να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο ύψους 100 ευρώ.

Το ίδιο θα κάνει και η διευθύντρια κλινικής του ΠΑΓΝΗ που θα πληρώσει μεγαλύτερο χρηματικό πρόστιμο (ύψους 500 ευρώ) επειδή η υπάλληλος ανήκει στον δικό της χώρο δικαιοδοσίας.

Μιλώντας στην "Πατρίδα" ο κ. Παττακός τόνισε πως “εφαρμόσαμε τον νόμο και αυτό προβλέπεται από τον νέο αντικαπνιστικό νόμο”.

Πηγή: Flashnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.