Κρήτη: Σημάδι ζωής στα social media από τον Κοσμά Κακούρη που τον αναζητούν οι συγγενείς του

Κρήτη: Σημάδι ζωής στα social media από τον Κοσμά Κακούρη που τον αναζητούν οι συγγενείς του

Ελπίδα ήρθε να δώσει το σχόλιο κάποιας φίλης του Κοσμά, κάτω από την ανάρτηση για την εξαφάνιση του, καθώς η κοπέλα έγραψε ότι ο 20χρονος, ήταν ενεργός στο snapchat το απόγευμα το Σαββάτου και μάλιστα από ότι φαίνεται βρισκόταν στο Καβροχώρι.

Έκκληση κάνει η οικογένεια του Κοσμά Κακούρη, σε όποιον γνωρίζει κάτι προκειμένου να βρεθεί ο νεαρός, ο οποίος αναζητείται από το βράδυ της Παρασκευής

Πρόκειται για τον Κοσμά Κακούρη που εξαφανίστηκε στην περιοχή του Καβροχωρίου του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.

Οικείοι του έχουν απευθυνθεί στην αστυνομία, δηλώνοντας την εξαφάνισή του ενώ και μέσα από τα social media απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Διαβάστε ακόμη: Συναγερμός στην Κρήτη για την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή Κοσμά Κακούρη

Σε ανάρτηση συγγενούς στο Facebook, σε σχόλιο που συνοδεύει την φωτογραφία που δημοσιεύτηκε για διευκόλυνση των ερευνών αναφέρεται: “Κοσμάς Κακούρης, 20 χρονών τον αναζητάμε από χθες το βράδυ 21:00 στην περιοχή, του Καβροχωρίου. Υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες ότι εθεάθη χθες στις 21:30 στην περιοχή ”κάμπος” του Καβροχωρίου. Ο Κοσμάς σπουδάζει στην Αγγλία και ήρθε πριν δύο μέρες στο Καβροχώρι όπου προσφάτως μετοίκησε και διαμένει η μητέρα του ΕΔ. Θερμή παράκληση αν έχετε κάποια πληροφορία να ειδοποιήσετε τις αρχές . Ευχαριστούμε !”

Πηγή: Flashnews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter