Κρήτη: Σήμερα απολογείται ο 60χρονος για την άγρια δολοφονία της 53χρονης Μαρίνας

Κρήτη: Σήμερα απολογείται ο 60χρονος για την άγρια δολοφονία της 53χρονης Μαρίνας

Σοκ προκαλούν τα όσα φαίνεται να δήλωσε ενώπιον των αστυνομικών Αρχών ο 60χρονος κατηγορούμενος, ελάχιστες ώρες μετά την τέλεση του φόνου με θύμα την 53χρονη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη, ξημερώματα προχθές Τετάρτη στα Δειλινά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, συγγενείς και φίλους της άτυχης γυναίκας. 

Με τα μέτρα να είναι δρακόντεια και με εμφανή την αστυνομική παρουσία, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, αμίλητος και χωρίς να δώσει καμία εξήγηση για το πώς προκάλεσε το μακελειό, σιδηροδέσμιος ανέβηκε χθες το πρωί τα σκαλιά των Δικαστηρίων για να φτάσει στο γραφείο του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, όπως αναφέρει το neakriti.gr ο ίδιος φαίνεται να ανέφερε, μεταξύ άλλων, μπροστά στους αστυνομικούς, μετανιωμένος και με σκυμμένο κεφάλι: «Δε θυμάμαι τίποτα για τη στιγμή που έγινε το φονικό. Έχω σκοτάδι».

Μάλιστα, θέλοντας να περιγράψει τη σχέση που είχε με τα μέλη της οικογένειας της νεκρής γυναίκας και με το δεδομένο ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα έμενε στο σπίτι της μεγάλης κόρης, ανέφερε με λυγμούς: «Τους φρόντιζα και με φρόντιζαν, περνούσαμε τις γιορτές μαζί και ήταν η ζωή μου. Με προστάτευαν και τους προστάτευα. Ήταν τα παιδιά μου».

Ωστόσο, ζήτησε και πήρε προθεσμία για τις 12 σήμερα το μεσημέρι, χωρίς να έχει οριστεί δικηγόρος.

Παράλληλα, τη στιγμή που στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρισκόταν για να απολογηθεί ο 60χρονος, η 53χρονη γυναίκα, που έπεσε νεκρή από δεκάδες μαχαιριές, οδηγείτο στην τελευταία της κατοικία στο νέο κοιμητήριο, αφού προηγουμένως σε κλίμα πένθους τελέστηκε η κηδεία της στον Ιερό Ναό του Αγίου Στυλιανού στα Δειλινά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter