Κρήτη: Συναγερμός για πιθανή απαγωγή επιχειρηματία – Σκηνικό που θυμίζει την απαγωγή Παναγόπουλου

Κρήτη: Συναγερμός για πιθανή απαγωγή επιχειρηματία – Σκηνικό που θυμίζει την απαγωγή Παναγόπουλου

Πιθανή υπόθεση απαγωγής πολύ μεγάλου επιχειρηματία στην Κρήτη, γιου επίσης πασίγνωστου επιχειρηματία ερευνούν οι αστυνομικές αρχές από χθες στο Ηράκλειο. Το σκηνικό θυμίζει την απαγωγή του Παναγόπουλου στην Αθήνα. Σε συναγερμό οι αρχές σε όλο το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι απήγαγαν στην περιοχή Καλέσα Ηρακλείου, τον 50χρονο πολύ γνωστό επιχειρηματία για τη δραστηριότητά του, στην Κρήτη, γιο επίσης πασίγνωστου επιχειρηματία.

Από εκείνη την ώρα έχουν αρχίσει πολύ προσεκτικά έρευνες από τις αρχές οι οποίες εξετάζουν σπιθαμή προς σπιθαμή τι έχει συμβεί και αν η εξαφάνισή του έχει να κάνει όντως με ενέργεια απαγωγής του.

Στην περιοχή των Καλεσών, βρέθηκε από διερχόμενους οδηγούς στη μέση του δρόμου ένα πολυτελές ασημί mercedes αυτοκίνητο, τρακαρισμένο στο πλάι και συγκεκριμένα στην μπροστινή πόρτα του οδηγού, με ανοιχτές τις μπροστινές πόρτες και ανοιχτό το παράθυρο. Οι οδηγοί ξαφνιασμένοι από το αυτοκίνητο που ήταν αφημένο στη μέση του δρόμου με ανοιχτές τις πόρτες και τρακαρισμένο κατέβηκαν να δουν αν υπήρχε κάποιος μέσα. Όμως το αυτοκίνητο ήταν άδειο και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Το πολυτελές αυτοκίνητο εξετάζει εξονυχιστικά η αστυνομία. Μια από τις υποθέσεις που φαίνεται να επικρατούν είναι ότι οι πιθανοί απαγωγείς τράκαραν σκοπίμως το αυτοκίνητο του επιχειρηματία από την πλευρά του οδηγού για να τον ακινητοποιήσουν και να τον απαγάγουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να συνδέεται με την πιθανή υπόθεση απαγωγής, το περιστατικό της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα σε δυο αυτοκίνητα στο Ηράκλειο κοντά στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ. Η φωτιά ξέσπασε ταυτόχρονα στα δυο αυτοκίνητα, το ένα μάρκας BMW και το δεύτερο Mazda, καταστρέφοντάς τα ολοσχερώς. Ερευνάται αν τα αυτοκίνητα αυτά χρησιμοποιήθηκαν στην πιθανή απαγωγή και οι δράστες ήθελαν βάζοντας φωτιά και καταστρέφοντάς τα ολοσχερώς να σβήσουν τα ίχνη τους.

Μέχρι αργά τη νύχτα πάντως κανείς δεν είχε επικοινωνήσει με την οικογένεια του επιχειρηματία. 

Πηγή: Flashnews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter